пʼятниця, 05 березня 2010 14:21

У Києві викрили грабіжників ювелірних магазинів

У Києві викрили грабіжників ювелірних магазинів

Київські правоохоронці викрили двох мешканців Донецької області, затриманих за пограбування ювелірного магазину в центрі столиці, у здійсненні низки аналогічних злочинів.

Як повідомили в Департаменті зв"язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України, 24 лютого співробітники Державної служби охорони і двоє курсантів Академії МВС України затримали двох мешканців Донецької області, які, використовуючи вогнепальну зброю, пограбували ювелірний магазин на Хрещатику в Києві.

У ході перевірки міліція встановила, що затримані 14 лютого пограбували приватний ломбард у Дніпровському районі столиці. Так, увечері 14 лютого злочинці, погрожуючи пістолетом, відібрали у касира ломбарду десять тисяч гривень, вироби із золота, а потім зникли.

У ході проведення подальших оперативно-розшукових заходів було встановлено, що згадані особи увечері 3 лютого у Шевченківському районі Києва в одному з універмагів зайшли до відділу ювелірних виробів, пістолетом розбили скло вітрини і намагалися викрасти вироби із золота. Працівники цього відділу разом з відвідувачем - 37-річним киянином - чинили опір, після чого один з нападників зробив кілька пострілів і гумовою кулею поранив киянина в ногу.

Стосовно затриманих порушено кримінальну справу.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Києві викрили грабіжників ювелірних магазинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути