Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 17:03

У Києві стартує унікальний проект французького кіно

У четвер, 7 серпня, у Києві стартує в кінотеатрах унікальний проект французького короткометражного кіно – Дитячі роки, а також фільм Еммануеле Кріалезе Новий світ, який виграв Срібного Лева на Венеціанському кінофестивалі.

Збірка Дитячі роки (мова оригіналу, українські субтитри) – це шість знакових історій з життя підлітків, які згодом стали найбільшими режисерами сучасності.

Інгмар Бергман, Жак Таті, Альфред Хічкок та інші: тільки наприкінці кожної новели глядачеві розкривається загадка, про кого ця історія. Захопливий пазл для кіноманів і знавців психоаналізу.

Режисери: Ян Ле Галь, Ізільд Ле Беско, Джоана Хаджитомас, Сафі Неббу, Ісмаель Феррухі, Халіл Джорейдж, Корінна Гарфен.

Актори: Ельза Зільберштейн, Ізільд Ле Беско, Емманюель Берко, Клотільда Ем, Жюлі Гайє, Віржіль Леклер, Анн Бенуа, Максим Журавльов, Макс Реноден.

Показ кінопроекта Дитячі роки відбудеться в столичному кінотеатрі Київ (вул. Червоноармійська, 19. Автовідповідач: 251-21-99. Бронювання квитків: (044) 234-7381). Вартість квитків – 25 грн.

Новий світ (мова оригіналу, українські субтитри) – драма від Еммануель Кріалезе, яка отримала Срібного Лева на Венеціанському кінофестивалі і стала італійським претендентом на премію Оскар у категорії Найкращий фільм іноземною мовою.

Сицилія, початок 20-го сторіччя. Родина Манкузо залишає батьківщину, щоб почати нове життя в Новому Світі, який бачиться їм чимось на кшталт Едему. Але земний рай перетворюється на справжнє пекло, щойно мандрівники сходять з корабля...

Актори: Шарлотта Гензбур, Вінченцо Амато, Аврора Куаттроккі, Франческо Казіза, Ізабелла Рагонезе

Показ фільму відбудеться в кінотеатрі Кінопанорама (вул. Шота Руставелі, 19, ст.м. Палац Спорту. Тел.: 287-30-41, автовідповідач: 287-11-35). Вартість квитків – 10-24 грн, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «У Києві стартує унікальний проект французького кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути