Ексклюзиви
субота, 16 лютого 2008 14:23

У Києві проходить виставка приватних елітних шкіл Великобританії

У Києві 16-17 лютого проходить виставка приватних англійських шкіл для батьків, зацікавлених у британській освіті своїх дітей.

"Інтерес до таких виставок росте з кожним роком ", - відзначив на церемонії відкриття виставки глава Британської ради в Україні Тері Санделл.

За словами співробітниці компанії-організатора виставки "Бізнес-Лінк" Валерії Сомборської, ця не перша зустріч в Україні з представниками елітних англійських шкіл. Так, на першу виставку-конференцію три роки тому приїхали представники 15 шкіл. Цього року зустрічі проводять 20 учбових закладів.

Рік навчання в приватних школах Великобританії, за словами їх представників, коштує для іноземних студентів приблизно від 8 до 23 тис. фунтів стерлінгів.

Керівник Міжнародного учбового центру RossallSchoolДункан Рос відзначив, що англійські школи зацікавлені в учнях з України, тому що українські студенти швидко адаптуються до нових умов і активно беруть участь в житті школи.

"Українські студенти повністю адаптуються до режиму британського пансіону. Вони вивчають не тільки загальноосвітні предмети, але також цікавляться музикою, спортом. Вони не просто беруть знання, але вони також віддають нам велику частину своєї позитивної енергії", - сказав Д.Рос.

Організатором виставки-конференції виступила компанія "Бізнес-Лінк", що спеціалізується на проведенні бізнес-тренінгів в Україні і Великобританії, а також на організації навчання в англійських учбових закладах, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «У Києві проходить виставка приватних елітних шкіл Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути