субота, 10 липня 2010 18:13

У Китаї закрили аеропорт через НЛО (ФОТО)

У Ханчжоу, столиці провінції Чжецзян на кілька годин закрили аеропорт через НЛО. У небі помітили об'єкт, що світився і залишав по собі яскравий слід. Аеропорт Сяошань закрили, кілька десятків польотів скасували. Літаки приймали сусідні аеропорти, а вильоти відклали на три-чотири години. Згодом світло зникло.

"Почалася паніка. Ми перелякалися, що на нас нападуть інопланетяни. Потім всі побігли фотографувати його, - розповіла Чень, яка мала летіти з аеропорту. - Ми вилетіли через чотири години, але було якось моторошно".

Свідки кажуть, що бачили вогняну кулю, схожу на комету.

"Я бачив щось дивне у небі в середу увечері. Воно яскраво світилося, - згадав Ю, водій автобуса. - Потім ця штука різко почала рухатися на захід, ніби від чогось втікала".

Деякі китайські експерти кажуть, що це були викиди міжконтинентальних балістичних ракет США. Влада Китаю пізніше заявила, що знає, що це був за об'єкт, але не може розголосити цього. Пояснили, що він пов'язаний з військом.

За матеріалами Xinhua

Зараз ви читаєте новину «У Китаї закрили аеропорт через НЛО (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути