Ексклюзиви
понеділок, 18 травня 2009 11:03

У Каннах провалився один з головних фільмів - претендентів на перемогу

Автор: www.shocktillyoudrop.com
  Кадр з фільму "Антихрист"
Кадр з фільму "Антихрист"

Новий фільм данського режисера Ларса фон Трієра "Антихрист" був підданий обструкції під час його прем"єри на кінофестивалі в Каннах.

Як повідомляє Reuters, присутні на сеансі глядачі, серед яких були багато професійних критиків і журналістів, супроводжували показ фільму їдкими коментарями, іронічним сміхом, гучними вигуками недовіри та свистом.

Жива реакція глядачів - не рідкість на показах фільмів конкурсної програми, але, як відзначає агентство, у випадку з "Антихристом" публіка виражала своє незадоволення активніше, ніж зазвичай.

Після закінчення сеансу багато критиків назвали фільм "надто відвертим" і заявили, що не розуміють, яким чином ця картина могла опинитися в колі претендентів на головну нагороду кінофестивалю.

Сам Ларс фон Трієр називав "Антихриста" найважливішою роботою в його житті, котра є своєрідними "ліками від депресії, до якої він був схильний два роки тому."

Сюжет картини будується навколо головних героїв, яких грають Віллем Дефо і Шарлотта Гінзбург, які втрачають єдину дитину і усамітнюються в будинку, що знаходиться в глухому лісі.

Нагадаємо, що Ларс фон Трієр в 2000 році отримав головний приз кінофестивалю в Каннах за фільм "Та, що танцює в темноті".

Lenta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Каннах провалився один з головних фільмів - претендентів на перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути