четвер, 13 листопада 2008 10:52

У Канаді знайшли шість відірваних людських ступнів

У канадській провінції Британська Колумбія знов виявили відірвану людську ступню, повідомляє CNN. Це вже шоста подібна знахідка, зроблена там з серпня 2007 року. Як і в попередніх випадках, ступня - ліва - була взута в кросівку.

Уточнюється, що взуття з людською ступнею усередині було виявлене сімейною парою на березі ріки. В даний час знахідка відправлена на ДНК-експертизу.

Попередню ступню в Британській Колумбії знаходили в червні 2008 року. Як повідомлялося у той час, з п"яти виявлених ступень чотири є правими, одна - лівою. Більш того, дві з них належали одній людині. Про ще одну ступню повідомлялося, що вона належала жінці.

У липні 2008 року канадська поліція оголосила, що встановлена особа людини, якій належала одна із знайдених кінцівок, - ним виявився житель Британської Колумбії, що зник без вісті близько року тому.

Експерти, що вивчали останки, вважають, що вони відокремилися від тіла в результаті розкладання. За словами фахівців, вони не знайшли слідів, що вказують, що ступні були відрізані. У поліції припускають, що ступні належать людям, що загибли в корабельних аваріях або авіакатастрофах.

У червні 2008 року з"явилися повідомлення про виявлення шостої ступні, проте згодом з"ясувалося, що це був муляж - кінцівка тварини, вкладена в набиту водоростями шкарпетку.

Зараз ви читаєте новину «У Канаді знайшли шість відірваних людських ступнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути