понеділок, 05 травня 2008 14:14

У інтернеті відбулася презентація відео на рок-версію гімну Росії (ВІДЕО)

У інтернеті відбулася презентація відео на рок-версію гімну Росії (ВІДЕО)
В неділю в інтернеті відбулася презентація відеоролика на рок-версію гімну Росії. Композиція була записана солістом російської групи Che з рядом відомих західних музикантів. Запис гімну РФ в новому звучанні відбувся в кінці лютого в німецькому місті Тутсинг. У ній взяли участь Микола Носков, Кріс де Бург, Ел ді Меола та інші.

ВИДЕО

"Презентація світові цього відео, яке було записано західними музикантами в подарунок Росії до чергових роковин перемоги у Великій Вітчизняній війні, відбудеться в рамках інтернету, оскільки інтернет-співтовариство значно більше, ніж будь-яке інше", - заявила прес-аташе Che Ірина Розова.

За її словами, "історія цього рок-гімну почалася з того, що в грудні минулого року пройшов масштабний концерт за участю багатьох світових зірок, які всі там і перезнайомилися".

У цьому ж концерті взяла участь російська група Che, голос соліста якої так сподобався багатьом музикантам, що вони вирішили записати спільну пісню. "Довго думали, який твір виконувати, після чого вирішили втілити в життя масштабний проект - записати головну пісню нашої країни", - відзначила прес-аташе Che, передає РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У інтернеті відбулася презентація відео на рок-версію гімну Росії (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути