Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 15:49

У Харкові "Queen" побили власний рекорд (ФОТО)
10

Увечері 12 вересня на Площі Свободи у Харкові відбувся доброчинний концерт легендарної групи "Queen" і Пола Роджерса "Life must go on!", присвячений боротьбі із СНІДом. За оцінкою міжнародних експертів, виступ музикантів прийшло послухати 350 тис. людей.


За матеріалом ЛІГАБізнесІнформ

Як повідомляє прес-служба Фонду "АнтиСНІД", концерт "Life must go on!" побив кілька рекордів. По-перше, виступ музикантів став найбільшою подією, присвяченою боротьбі зі СНІДом в Україні. А по-друге, аудиторія концерту - найбільша, яку будь-коли збирала група "Queen".

Гітарист "Queen" Браян Мей пізніше зізнався, що йому важко було повірити свої очам, коли він побачив, скільки людей прийшло послухати їх виступ. "Це була зустріч, яку важко собі уявити. Ми були такі приголомшені і навіть інколи дуже емоційні. Це був концерт із купою спонтанних і часом нерозсудливих моментів (кілька разів ми навіть спеціально допустилися помилок, щоб усі зрозуміли, що це справжній концерт наживо)", - заявив Б. Мей.

Концерт почався о 19:30 і тривав 2 години 25 хвилин. Музиканти виконали 28 пісень і 2 інструментальні композиції. Серед них легендарні "The show must go on", "Break free", "Radio Ga-Ga", "We will rock you" і "We are the champions".

У другій частині концерту барабанщик групи "Queen" Роджер Тейлор заспівав свою пісню "Say it"s not true", написану для проекту Нельсона Мандели "46664" і присвячену боротьбі зі СНІДом. "Я сподіваюся, що ніхто із вас не захворіє цією хворобою, і це ніколи не трапиться з тими, хто присутній сьогодні на концерті. Я хотів би, щоб ви були дійсно обережні", - звернувся Р. Тейлор до глядачів.

Закінчився доброчинний концерт гурту "Queen" і Пола Роджерса масштабним феєрверком.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові "Queen" побили власний рекорд (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути