неділя, 22 липня 2007 14:08

У Горлівці зійшов з рейок потяг Челябінськ - Сімферополь

В Україні зашли з рейок два вагони пасажирського потягу сполученням Челябінськ-Сімферополь. Ніхто не постраждав, повідомило в неділю джерело в міністерстві транспорту Росії.

"21 липня на станції Горлівка Української залізниці був допущений схід вагонів потяга Челябінськ-Сімферополь. За попередніми даними, це відбулося в результаті пошкодження залізничних колій", - розповіло джерело. За його даними, перший і другий головні вагони зійшли з рейок. За словами джерела, було ухвалено рішення відчепити від потягу перший вагон. Його пасажири були розміщені в інших вагонах.

"По ходу проходження поїзда до локомотива було причеплено два додаткові вагони, в яких і розмістилися пасажири пошкоджених вагонів", - повідомив співробітник Мінтрансу. За його інформацією, для розслідування причин події на місце виїхали особисто начальник департаменту пасажирських перевезень ВАТ "Російські залізниці" і начальник Челябінського депо пасажирських вагонів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Горлівці зійшов з рейок потяг Челябінськ - Сімферополь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути