понеділок, 26 липня 2010 13:48

У Гідропарку водолази врятували чотирьох людей

У Гідропарку водолази врятували чотирьох людей

Минулої суботи, близько 20:25, у столичному Гідропарку водолази на рятувальному катері МНС України врятували чотирьох людей.

Як повідомили в прес-службі МНС, на Дніпрі біля човнової станції Фрегат, на відстані близько ста метрів від берега молоді люди 25-30 років перекинулися на металевому човні Язь і почали тонути. Рятувальників викликали відпочиваючі на пляжі.

Інцидент стався неподалік від рятувального пункту столичного МНС. Група водолазів на катері прибула на місце виклику через хвилину. Рятувальники відразу витягли з води молодих людей, які на той момент перебували без свідомості, і відбуксирували човен на мілину.

Як з'ясувалося, чоловіки перебували в стані алкогольного сп'яніння - вони розпивали алкогольні напої прямо на човні. На човні також не було ні рятувального круга, ані жилетів. Як зазначили в МНС, човен був перевантаженим (у судні допускається перебування максимум трьох осіб). Однак, за словами потерпілих, вони перекинулися через катер, що пропливав поруч.

Нагадаємо, з початку травня під час відпочинку на водоймах Києва потонули 47 людей. У більшості випадків це чоловіки у віці від 20 до 35 років. Основною причиною загибелі є купання в стані алкогольного сп'яніння.

Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «У Гідропарку водолази врятували чотирьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути