Ексклюзиви
середа, 14 липня 2010 12:43

У Криму потонули 2 людини, один чоловік травмувався на атракціонах

У Криму потонули 2 людини, один чоловік травмувався на атракціонах

За вівторок в Криму потонули 24-річний громадянин Білорусі і 32-річна кримчанка, крім того, 25-річний росіянин отримав травми при катанні на водному атракціоні.

Як повідомляє e середу прес-служба Головного управління МНС України в Криму, у вівторок о 10.51 в міськуправління МНС Судака поступило повідомлення, що в морі на відстані 50-ти метрів від берега на території пляжу "Достлук" на дні було знайдено тіло людини.

О 11.40 труп був піднятий з води і під час оперативних дій з'ясувалося що, загиблий чоловік 1986 р. н. є громадянином Білорусі, який приїхав один у Судак і жив у приватному секторі. За попередньою інформацією у загиблого трапився напад епілепсії. Причина загибелі і особистість загиблого встановлюються.

Цього ж дня о 22.15 в Красноперекопський райвідділ МНС поступило повідомлення, що в північно-кримському каналі біля села Іллінка, біля насосної станції N 72 було знайдено тіло жінки, яка потонула. У ході слідчих дій було встановлено, що загибла 1978 р. н. є мешканкою села Правда Першотравневого району Криму.

Труп знайдений в місці, не пристосованому для купання. Причина загибелі встановлюється.

Крім того, у вівторок о 16.25 в Євпаторійське міськуправління МНС поступило повідомлення про те, що по вул. Сімферопольській на "Рицарському пляжі" стався нещасний випадок на воді.

Під час катання на атракціоні "Плаваюча тарілка" чоловік 1985 р.н., житель Брянська Російської Федерації отримав травми. Потерпілий був доставлений на берег співробітниками пункту прокату і переданий бригаді "Швидкої допомоги" з попереднім діагнозом - тупа травма живота. Госпіталізований у травматологічне відділення міської лікарні.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Криму потонули 2 людини, один чоловік травмувався на атракціонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути