Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2007 16:34

У Франції відкрився 47-й авіакосмічний салон Ле-Бурже (ФОТО)

В понеділок в паризькому передмісті Ле-Бурже відкривається 47-й Міжнародний авіаційний-космічний салон, що користується репутацією одного з найбільших світових форумів виробників різноманітних літальних апаратів і космічної техніки.

У шоу візьмуть участь близько 2 тисяч компаній і підприємств з 42 країн світу. Вони представлять відвідувачам зразки своєї продукції, в числі яких будуть як новинки і прототипи, що ще не вийшли із стадії конструкторських розробок, так і серійні зразки літальних апаратів цивільного і військового призначення, а також двигуни, авіонику.

В Ле-Бурже буде представлено 140 літаків і вертольотів і інших літальних апаратів. Приблизно 40 з них зроблять демонстраційні польоти. Фахівці з нетерпінням чекають появи в паризькому небі багатофункціонального винищувача МІГ-29ОВТ, який оснащений двигуном з вектором тяги, що відхиляється, і завдяки цьому здатний виконувати унікальні фігури вищого пілотажу.

У "космічній" частині салону тон, як очікується, задаватимуть Роскосмос і Європейське космічне агентство, окрему експозицію покаже Японське космічне агентство.

Робота салону продовжиться до 24 червня, в перші чотири дні він буде відкритий виключно для професіоналів, з п"ятниці по неділю оглянути експозицію і постежити за демонстраційними польотами зможе і широка публіка. Звичайному відвідувачеві доведеться викласти за вхідний квиток 12 євро, тоді як для професіоналів денний тариф складає 40 євро.

Салон в Ле-Бурже проводиться раз на два роки. Попередня виставка виявилася рекордною за кылькыстю відвідувачів - близько 500 тисяч чоловік, зокрема 223 тисячs професіоналів. Роботу салону висвітлювали більше 3400 журналістів з десятків країн світу, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Франції відкрився 47-й авіакосмічний салон Ле-Бурже (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути