середа, 10 вересня 2008 08:39

У Євпаторії затримали вінницьких "Бонні і Клайда"

Євпаторійські правоохоронці затримали прямо на місці злочину "безшабашну" парочку. На очах у відвідувача магазину, який виявився співробітником міліції, грабіжники викрали з каси 900 гривень.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Неохайного вигляду хлопець з дівчиною зайшли в євпаторійський магазин лакофарбних виробів під виглядом покупців. Дівчина, відволікаючи увагу, попросила продавщицю принести їй банку з фарбою. Поки жінка шукала потрібний товар, хлопець відкрив ящик каси і витягнув звідти всі гроші. "Улов" був невеликим: всього лише 900 гривень.

У той момент в магазині саме находився співробітник Євпаторійського міського відділу міліції, який прийшов купити фарбу для ремонту своєї квартири. Він затримав горе-грабіжників і зразу ж повідомив про те, що трапилося, співробітників слідчо-оперативної групи. Через декілька хвилин після його дзвінка група прибула на місце події і відвезла невдатних "Бонні і Клайда" в Євпаторійський міський відділ міліції.

Як з"ясувалося, молоді люди приїхали до Криму з Вінниці, щоб відпочити і трохи заробити. У Вінниці жили на вулиці, не маючи певного місця проживання. Приїхавши до Криму, ночували на пляжі в селищі Заозерне. Коли грошові запаси кінчилися, бомжі вирішили "бомбанути" магазин. За даним фактом порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Євпаторії затримали вінницьких "Бонні і Клайда" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути