пʼятниця, 26 січня 2018 15:32

У Євгена Францева розсіяний склероз – потрібні гроші на дорогі ліки

Автор: Фото надане Інною Францевою
  Євгену Францеву необхідний препарат, який зупинить розвиток хвороби
Євгену Францеву необхідний препарат, який зупинить розвиток хвороби

27-річний Євген Францев з села Миколаївка Борознянського району на Чернігівщині має діагноз розсіяний склероз. Для лікування потрібен препарат, який зупинить розвиток хвороби. На курс треба дві ампули. Вартість однієї коштує близько 10 тис.грн.

"Діагноз чоловіку поставили 22 січня після третього МРТ. В Жені почало відбирати ліву сторону. Ми поїхали в лікарню. Лікарі думали спочатку, що це інсульт. Зробили магнітно-резонансну томографію голови і шийного відділу хребта. Але нічого не виявили.

Третій раз головний мозок обстежили з контрастним розчином. І виявили 20 вогнищ запалення. Лікар каже, що треба прокапати дві ампули препарату. Це має зупинити розвиток захворювання. На них треба майже 20 тисяч гривень. Тоді здамо аналізи в приватних клініках, бо в державних не роблять. Через півроку знову треба буде пройти обстеження. Якщо допомогло, тоді слід лягати на крапельниці раз на півроку чи рік. В залежності від ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-місячний Орест Ситяк не зможе розвиватися без лікування за кордоном. Потрібно $71 тис

На це перше обстеження ми витратили близько 13 тисяч гривень. Грошей ні на ампули, ні на аналізи в нас немає. Я зараз в декретній відпустці з 1,5-річною Вікою. Чоловік на групі, бо з дитинства хворіє цукровим діабетом. Його дуже хвилює, що не може утримувати сім'ю. Живемо на квартирі в Чернігові. Але будемо переїжджати в село до батьків Жені. Допомогти нам немає кому, бо я кругла сирота. Батьки загинули, коли мені було 5 років. Його тато переніс інсульт, теж на групі. Працює лише мама. Тому звертаюся до людей, може, прочитають нашу історію і допоможуть моєму чоловіку", - розповіла Gazeta.ua дружина Інна Францева.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку – 5168 7573 2193 8856 (Францев Євген Сергійович), контакти Інни - 093 441 29 92.

Зараз ви читаєте новину «У Євгена Францева розсіяний склероз – потрібні гроші на дорогі ліки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути