вівторок, 05 березня 2013 17:52

У Донецьку жартівливим клонуванням відзначили річницю смерті Сталіна
11

Фото: Фото: Тетяна Заровна

Вуличним перформансом в жанрі карнавального абсурду відзначили річницю смерті Сталіна донецькі активісти. Сьогодні, 5 березня, виповнюється 60 років з дня смерті Йосипа Сталіна.

Учасники акції написали плакати: "Повстань і карай!" "Масонську владу до відповіді!" "Поверніть НКВД і дешеву ковбасу", та інші. Кричали: "Гулаг! Сталін! Берія!", "Йосип, встань!". Вони так само намалювали ікони з портретом Сталіна.

"Йосип Віссаріонович утверджував на землі найсправедливішу владу, і тому ми вимагаємо, щоб ці ікони були в кожному храмі кожного міста і села! Не тільки України і Росії, але і по всій землі, де тільки чути російську мову! Адже як ми знаємо, Йосип Віссаріонович вважав себе людиною російської культури. І російський світ цього Великому вождю зобов'язаний своїм існуванням. Тож закликаємо вас канонізувати Йосифа Віссаріоновича! Хай живе Святий Сталін! " - Заявив організатор акції донецький блогер Денис Казанський.

Учасники стверджували, що фізична відсутність Сталіна серед живих лише тимчасове явище. Висловлювали сподівання, що сучасна генетика клонує Сталіна, той повстане і буде серед нас, подібно до овечки Доллі. Жадали отримати "світлого, сяючого і модифікованого Віссаріоновича, який зробить крок з інкубатора, очолить і об'єднає боротьбу проти помаранчевої чуми і капіталістів".

Після читання віршів, присвячених Сталіну, учасники викликали його дух. Дух випив "бандерівської крові", моментально зміцнів і виступив із заявами.

"По-перше, мене винесли з Мавзолею, - почав з претензій" ожилий "Сталін, - По-друге, місто Сталіно перейменували у якийсь Донецьк, третє зі мною зробили купу дурних вульгарних демотиваторів! Врешті, з'явилося безліч агентів світового сіонізму і шкідників, агентів рептилоїдів, різних японських і фінських шпигунів, які називають себе сталіністами! "

Свіжоспечений Сталін так само дав інтерв'ю журналістам.

"Відновлю СРСР, поверну порядок, поверну табору, воскрешу всіх своїх соратників, а що стосується вас, журналюги, ви все відправитеся в Гулаг", - заявив дух радянського вождя.

Чоловік, який виконав цю роль, побажав залишитися невідомим. За його словами, фігура Сталіна сьогодні викликає інтерес у великої кількості людей на пострадянському просторі. Інтерес до жахливої ??особистості є навіть серед молоді. Поясненням ностальгії є відсутність в Україні порядку і високий рівень корупції, вважає виконавець ролі Сталіна. Однак, на його думку, тільки в абсурдній, гротескній формі можна повертатися до подій радянського минулого. Жартівливим мітингом прогресивні донеччани показали своє ставлення до Сталіна, заявили організатори.

Цікаво, що 3 березня, в донецькому Свято-Благовіщенському храмі відбувся хресний хід, присвячений 400-річчя дому Романових, в якому взяло участь 300 парафіян. Люди вийшли з іконами, на яких були зображені імператор Микола II і члени його сім'ї, убиті більшовиками. Після хресного ходу відбувся молебень, під час якого настоятель храму отець Віктор попросив вибачення у Господа за безбожників, які "співали сатанинську пісню" Вставай, прокляттям затаврований ", давали шалені клятви вірності комсомолу, поклонялися смердючій мумії і носили жидо-масонську символіку - п'ятикутні зірки і трикутні червоні краватки ".

 

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку жартівливим клонуванням відзначили річницю смерті Сталіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути