четвер, 14 грудня 2006 17:35

У Донецьку викрили Інтернет-порностудію, яка діяла в реальному часі

 

У Донецьку співробітники міліції виявили нелегальну порностудію, яка розташовувалася у приватному будинку. Про це повідомили у ЦЗГ ГУ МВС.

Коли співробітники міліції прибули до будинку, де проводилися зйомки сексуального характеру, в приміщенні перебувало близько 10 дівчат-моделей, які живуть там постійно, і 3 перекладачі - клієнти студії.

Під час огляду правоохоронці вилучили 9 ноутбуків, 3 системні блоки і кілька веб-камер, за допомогою яких в Інтернеті відбувалося спілкування з клієнтами в режимі реального часу.

Один із організаторів студії заявив, що його бізнес "законний". "Бізнесмен" запевняв, що дівчата не роздягалися перед камерами, і їхнє спілкування з клієнтами по Інтернету зводилося до "словесної гри". Проте співробітники міліції зазначають, що вилучені предмети і бухгалтерські документи свідчать про зворотне.

Після проведення комп`ютерно-технічної і мистецтвознавчої експертизи буде дана правова оцінка діяльності "закладу".

У ЦГЗ також повідомили, що в 2006 році в області порушено 38 кримінальних справ за фактами створення і розповсюдження порнографічної продукції, а з торгових точок вилучено понад тисячу відеокасет і близько півтори тисячі DVD CD-дисків порнографічного змісту, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку викрили Інтернет-порностудію, яка діяла в реальному часі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути