Ексклюзиви
пʼятниця, 19 жовтня 2007 09:57

У день загибелі Доді аль-Файед купив принцесі Діані обручку

Доді аль-Файед купив обручку для принцеси Діани за кілька годин до їхньої загибелі в паризькому тунелі Альма. Ці відомості було оприлюднено в четвер у Великобританії.

Присяжні подивилися відеозапис з камери спостереження, встановленої в ювелірному магазині недалеко від готелю Ritz, номер в якому знімали принцеса і аль-Файед.

На плівці видно, як Доді вибирає обручку в бутіку Dis-moi oui (Скажи мені так), що належить ювелірові з Монте-Карло Альберто Репосси.

Пізніше молодий чоловік повернувся в готель з брошурою в руках, а асистент директора Ritz пішов у бутік і приніс звідти якийсь предмет в пакеті, який доставив в апартаменти пари. Перед тим, як Діана і Доді покинули готель, асистент відніс цей пакет в сейфове приміщення.

Присяжним також продемонстрували чек на обручку на суму 16600 євро, датований 30 серпня 1997 року.

Нагадаємо, Мерседес принцеси розбився в ніч на 31 серпня, загинули всі пасажири машини, окрім охоронця Тревора Ріс-Джонса. Дізнання почалося в жовтні і триватиме півроку.

Батько Доді аль-Файеда Мохаммед стверджує, що катастрофа була влаштована британськими спецслужбами і особисто принцом Філіпом, чоловіком королеви Єлизавети II. На думку бізнесмена, причиною змови стали передбачувана вагітність Діани і небажання королівської сім"ї бачити екс-дружину принца Чарльза заміжньою за мусульманином, пише Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «У день загибелі Доді аль-Файед купив принцесі Діані обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути