Ексклюзиви
неділя, 28 травня 2023 06:00

У чиє життя повернуться любов, романтика та високі заробітки – гороскоп на 27-28 травня

У чиє життя повернуться любов, романтика та високі заробітки – гороскоп на 27-28 травня
Не варто усамітнюватися. Приязна бесіда з приємною людиною матиме терапевтичний ефект. Фото: pixabay.com

27-28 травня не можна закладати фундамент. У цих новобудовах люди постійно сваритимуться. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ці вихідні обіцяють бути цікавими й багатими на події, - говорить астрологиня. – Не засиджуйтеся вдома. Скористайтеся можливістю виїхати на природу. Попрацюйте в саду чи на городі. Фізична робота сприятиме позитивному настрою. Відправляйтеся в подорож. Найцікавіше траплятиметься саме в дорозі. Не варто усамітнюватися. Приязна бесіда з приємною людиною матиме терапевтичний ефект. У життя Тельців, Терезів і Водоліїв повернуться любов, романтика та високі заробітки. Час подумати про укріплення здоров'я. Перегляньте режим сну й харчування. Порадьтеся з дієтологами. По можливості відмовтеся від таблеток. Набувайте корисні звички: багато читайте, вивчайте іноземні мови, пийте смузі, плавайте. Організму бракуватиме вологи. Більше пийте чистої води протягом дня. Приймайте ванни, завітайте до басейну".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Грошей у гаманці побільшає. У суботу купуйте смартфони, у неділю – обирайте меблі для дому. Оцінюйте людей за вчинками, а не обіцянками. Почнете поважати тих, кого раніше недолюблювали.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вихідні винагородять щедрих і терплячих. Діліться порадами, жертвуйте на благодійність. Турбуватиме відчуття боргу. Поверніть частину позики за першої нагоди. Не варто вкладати кошти у придбання гаражів. Авто купуйте в суботу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Заощаджуйте. У червні вдасться купити нерухомість для себе чи дітей. Ви не налаштовані на любощі. Поясніть коханим, що хочете побути наодинці. Це дозволить розібратися з планами на майбутнє. Нарощувати вії та нігті краще в суботу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не беріть на себе обов'язки колег. Тоді не доведеться відповідати за їхні помилки. У вихідні краще просто відпочити. Варто відкласти переїзд на нове місце проживання. Самотні мають шанс знайти пару. Якщо вам сподобався хтось із нових знайомих, обміняйтеся телефонами.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гроші надійдуть у суботу. Побалуйте рідних подарунками. На невдачі реагуйте спокійно. Усе відбувається на краще. Поганяйте з дітьми м'яча у дворі. Здолати головний біль допоможе ранкова гімнастика та йога.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Боріться за щастя. Вихідні перевірятимуть, чи ви людина слова. Не чекайте вказівок. Самі беріться за невідкладні справи. Результат приємно здивує. Дайте коханим відпочити. Займіться вихованням малечі. Замініть молоко на ряжанку та кефір. Це покращить травлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Києва вдасться на славу: 17 топових подій, які варто відвідати

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Припиніть планувати. Все рівно все доведеться переробляти і змінювати. Не дозволяйте комусь умовити вас на щось. Шкодуватимете про це. Почуватиметеся молодими й енергійними, якщо повернетеся до занять спортом і добре виспитеся.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Сили й натхнення допоможуть досягти бажаного. У вихідні доля подарує нові можливості. Запропонують цікаву роботу чи вигідну співпрацю. Зачекайте із вибором авто чи велосипеда. Здавати на права теж краще наступного тижня.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відмовтеся від спонтанних покупок в інтернеті. Придбані речі не служитимуть довго. Робити зачіску чи манікюр краще у суботу. В неділю схоіть до церкви, зустріньтеся з друзями. Знижується гострота зору. Не працюйте вночі. Одягайте сонцезахисні окуляри в ясні дні.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Грошей у кишені достатньо. Це допоможе повернути впевненість у завтрашньому дні. Стежте за тим, що говорите. Марно намагаєтеся прокладати шлях до серця коханих через гроші й подарунки. Вони зараз потребують дбайливого ставлення від того, хто готовий їх вислухати.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не варто йти до стоматолога та робити татуювання. Будете впертими та наполегливими, тому швидко досягнете мети. Банківські перекази й оформлення нерухомості перенесіть на вівторок. Зберігайте квитанції. Запрошуйте до себе друзів і родичів. Застілля підніме настрій.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не хвилюйтеся про те, що буде завтра. Старанно робіть свою справу. Скоро кожен отримає те, що заслужив. На вас чекають цікаві романтичні пригоди. Друзі запросять на весілля і дні народження. Скористайтеся шансом зустріти пару.

Червень – місяць активних і впевнених у собі особистостей. Люди легко йтимуть на діалог. Добре працюватиме голова. Астрологиня назвала знаки, які знайдуть своє покликання і розбагатіють.

Зараз ви читаєте новину «У чиє життя повернуться любов, романтика та високі заробітки – гороскоп на 27-28 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути