четвер, 05 липня 2007 10:24

У британського бомжа з"явився фан-клуб в Інтернеті

У 78-річного британського бродяги, який має  дивовижну здатність з точністю до двох хвилин вгадувати час без годинника, з"явився в Інтернеті свій фан-клуб, організований його прихильниками.

Створене спочатку як жарт, співтовариство вже налічує 4500 учасників зі всього світу.

Бродяга Гордон Робертс мешкає на вулицях міста Бурнмауз і завдяки своїй екстраординарній здатності став там справжньою притчею во язицех.

Спочатку 24-річний місцевий житель на ім"я Кріс Кімбер вирішив створити невелику групу підтримки бездомному старому в мережі Facebox. Але незабаром до неї стали приєднуватися люди з усієї Великої Британії, а потім з Австралії, Америки і навіть Південної Африки.

"Я подумав, що було б чудово сформувати групу навколо Робертса, але зовсім не чекав, що вона стане настільки популярною", - говорить Кріс Кимбер, студент університету Бурнмауза.

Наприкінці липня члени фан-клуба навіть влаштують вечірку на честь Гордона Робертса, головним правилом на якій буде з"явитися в костюмі винуватця заходу.

Щодо самої "зірки", то Робертс досі не знає ні про своїх численних фанатів, ні про те, якої популярності він досяг. "Я щось чув про це, але мене це не цікавить", - сказав він, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «У британського бомжа з"явився фан-клуб в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути