пʼятниця, 05 серпня 2011 10:13

У Бразилії проведуть гетеро-парад

У Бразилії проведуть гетеро-парад

Міська рада Сан-Паулу виступила з пропозицією щорічно проводити в місті День гетеросексуальності. Як повідомляє Associated Press, святкувати день традиційної сексуальної орієнтації пропонується в третю неділю грудня.

Для вступу законопроекту в силу ініціативу повинен схвалити мер Сан-Паулу Жілберту Кассаба. Адміністрація глави міста в середу, 3 серпня, позицію мера щодо законопроекту прокоментувати відмовилась.

За словами автора законопроекту Карлуша Аполінаріу, він нічого не має проти гей-співтовариства, однак його бентежать привілеї, які найчастіше надаються особам з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Зокрема, Аполінаріу зазначив, що на одній з найбільших вулиць двадцятимільйонного Сан-Паулу Паулішта Авеню щорічно проводиться гей-парад, при цьому євангелістам у праві провести на тій же вулиці марш на честь Ісуса Христа відмовили.

Ідею проведення Дня гетеросексуальності представники сексуальних меншин Бразилії сприйняли з критикою.

На їхню думку, така ініціатива є провокаційною та гомофобною. Так, бразильські геї та лесбіянки впевнені, що проведення Дня гетеросексуальности висміює саму ідею існування ЛГБТ співтовариства, представників якого регулярно дискримінують за їх сексуальні погляди .

Зараз ви читаєте новину «У Бразилії проведуть гетеро-парад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути