середа, 23 липня 2008 12:55

У Білорусі почалося полювання на таємничу мавпоподібну істоту (ФОТО)

У Білорусії почалося справжнє полювання на таємничу двоногу мавпоподібну істоту, яку бачили десятки людей.

Ця  істота півтораметрового росту, вкрита чорною шерстю, вже покинула межі Лідського району, де її  вперше помітили, і сховалася в лісах сусіднього - Ів"євського району. Служби МНС Білорусії за підтримки міліції готують облаву на загадкового звіра.

"У минулий вівторок отримали інформацію, що поблизу поста міліції на межі Лідського і Ів"євського районів була помічена істота, схожа на мавпу. Вона перетнула межу Лідського району і побігла в сусідній - Ів"євський район", - повідомили агентству "Інтерфакс" в середу в РУВД Лідського району.

"Сьогодні зранку і міліція, і співробітники місцевої служби у надзвичайних ситуаціях готові ловити дивну істоту", - повідомили агентству "Інтерфакс" в РУВД Ів"євського району.

"Основні функції покладені на рятувальні служби, міліція допомагатиме. Всьому особовому складу, що заступає на службу, наказано негайно, як тільки з"явиться інформація, що десь побачили кошлату істоту схожу на мавпу, доповідати про це", - розповіли в РУВД.

Рятувальники заготовили спеціальні сітки, але в міліції відзначають, що в Ів"євському районі її буде складніше піймати, ніж у Лідському: "На території цього району багато густих лісів, і якщо вона забереться в них, то до самих морозів її ніхто не побачить".

Повідомлення про дивну кошлату істоту, яку нібито бачили в кукурудзяних полях, надійшли з Лідського району Гродненської області Білорусії 21 липня. Наступного дня з"явилися свідчення людей, які стверджують, що невідома істота схожа на велику кошлату мавпу.

Міліція була схильна приписати появу загадкової істоти фантазії місцевих жителів. Ті навіть визнали, що розпустили чутки про незвичайного кошлатого звіра, щоб відвадити грибників-конкурентів.

Проте чутки про нові появи загадкової істоти продовжували з"являтися знову і знову, після чого міліція готова була припустити, що це міг бути бомж, що сильно опустився.

Увечері у вівторок на одному з білоруських інтернет-сайтів з"явився відеоролик із зображенням слідів схожої на мавпу невідомої кошлатої істоти, які вона нібито залишила на городах села Красновци Лідського району Гродненської області. Крім того, на сайті розміщені розповіді жителів-очевидців з сіл Лідського району, повідомляє newsru.com

Після цього замначальника РУВД Лідського району Олександр Марук повідомив, що ніхто з очевидців не звернувся в міліцію у зв"язку з появою незрозумілої істоти. "Не дивлячись на це, міліція, звичайно, намагається знайти істоту, яку бачили люди. Якщо вона взагалі існує. Знайдемо - затримаємо", - пообіцяв він.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі почалося полювання на таємничу мавпоподібну істоту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути