четвер, 30 липня 2009 10:53

У банці "Пепсі" подружня пара знайшла дохлу мишу

У банці "Пепсі" подружня пара знайшла дохлу мишу

Сімейна пара з Флоріди виявила в банці дієтичної Pepsi смердючий предмет, який, на їх думку, є дохлою мишею. Як повідомляє WFTV, жителі Флоріди вже звернулися з відповідною скаргою в Управління по контролю за якістю харчових продуктів і лікарських засобів (FDA).

Емі Денегрі розповіла журналістам, що вони з чоловіком смажили м'ясо на задньому дворі. Фред Денегрі відкрив передостанню банку Pepsi з великої упаковки, зробив один ковток і звернув увагу на неприємний смак напою. Він вилив газовану воду в сміттєвий контейнер, і з верхнього отвору банки з'явився предмет рожевого кольору, схожий, за словами Емі Денегрі, "на макаронину".

Американка витрусила предмет на паперову тарілку і зробила декілька знімків на цифровий фотоапарат. У банці залишався більший предмет, витрусити який не вийшло. На думку Емі Денегрі, це тіло миші або невеликого щура, а фрагмент, що вигулькнув з банки, - мишачий хвіст.

Денегрі стверджує, що коли вона понюхала вміст банки, вона відчула запах гниття. Фахівці з FDA приїхали в будинок пари і забрали відкриту банку, хвіст та останню банку з тієї ж упаковки. Крім того, Денегрі звернулися до виробників напою - з ними зв'язалися представники нью-йоркського офісу компанії.

Представники PepsiCo заявили журналістам, що стежитимуть за ходом розслідування і зроблять все можливе, щоб зрозуміти, як таке могло відбутися. Вони додали, що отримували декілька подібних скарг, але у всіх цих випадках лабораторні аналізи показували, що дрібні тварини і комахи заповзали у вже відкриту банку, залишену споживачем напою на столі.

Очікується, що після тестів експерти FDA зможуть зробити висновки про те, як довго миша перебувала в банці.

Емі Денегрі заявила, що після цієї події ні вона, ні її чоловік не можуть вживати напої з жерстяних банок і купують тільки газовану воду в пляшках. Крім того, пара сподівається, що їм повернуть гроші, витрачені на упаковку напою з 36 банок.

Lenta.ru

ФОТО: WFTV.com

Зараз ви читаєте новину «У банці "Пепсі" подружня пара знайшла дохлу мишу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути