середа, 12 листопада 2008 13:37

У Аргентині відкрили ігровий центр Барбі (ФОТО)

 
У столиці Аргентини Буенос-Айресі відкрився ігровий центр CasadeBarbie. Про це пише газета LosAngelesTimes. У центрі, який оформлений в рожевих тонах і прикрашений знаменитим логотипом ляльок Барбі, можна придбати іграшки, одяг і аксесуари для них.

У ігровому будинку діти можуть подивитися мультфільми про Барбі, вибрати для себе одяг, а також відвідати салон краси, в якому їм запропонують зробити манікюр або зачіску, як у ляльки Барбі. Послуги салону краси Барбі обійдуться відвідувачам приблизно в 20 доларів.

Права на CasadeBarbie належать фірмі Mattel, яка займається виробництвом іграшок, ідея відкриття ігрового центру належить аргентинцеві Роберто Лоїзо. Він працює в маркетинговій службі і співпрацює з Mattel. Видання підкреслює, що CasadeBarbie користується популярністю не тільки у місцевих жителів, але і у іноземних туристів з Північної Америки і Європи.

Генеральний менеджер Річард Діксон, що займається розвитком бренду Барбі в інтерв"ю LATimes відзначив, що рішення про відкриття магазина фірма ухвалила у зв"язку з тим, що хотіла поставити експеримент. "Ми вирішили подивитися, що буде, якщо розмістити всю 50-річну історію Барбі в чотирьох стінах магазина, що займається роздрібною торгівлею", - відзначив Діксон.

Батьки дівчаток, які відвідують ігровий центр разом з дітьми, розповідають, що і їм і їх дочкам дуже подобається в CasadeBarbie. "Діти із задоволенням проводять тут час. Це ж справжній рай для маленьких дівчаток! Про що ще можна мріяти", - поділилася враженнями одна з матерів, яка регулярно приводить свою 4-річну дочку в CasadeBarbie.

Проте деякі критики вважають, що проведення дозвілля в CasadeBarbie негативно позначається на уявленні дівчаток про жіночий ідеал. Так, на думку активістів, що виступають за здоровий спосіб життя, "неправдоподібна фігура Барбі" є прикладом для наслідування для дівчаток-підлітків, які прагнуть виглядати також анорексично. Але батьки дітей заявляють, що в змозі пояснити своїм дочкам, що Барбі - це всього лише лялька.

Зараз ви читаєте новину «У Аргентині відкрили ігровий центр Барбі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути