Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2007 10:38

У Японії стався повторний землетрус

У центральній частині Японії зареєстрували другий землетрус силою 5,6 балів за шкалою Ріхтера. Про його наслідки поки нічого не повідомляється.

В результаті першого землетрусу, який стався біля берегів префектури Ніїгата, загинули чотири люди і ще 400 отримали поранення.

Серед загиблих дві 80-річні жінки, які померли при обваленні їхніх будинків.

Підземні поштовхи силою 6,6 балів сталися у понеділок вранці у північно-західного побережжя японського острова Хонсю і привели до значних руйнувань. Зокрема, за відомостями надзвичайного урядового центру, пошкодження отримали 350 будівель.

Зупинений рух швидкісного залізничного транспорту і потягів місцевого повідомлення. Один з пасажирських складів зійшов з рейок, проте пасажири не постраждали. У префектурі Ніїгата відкрито близько ста евакуаційних центрів. У місцевості, що постраждали від землетрусу, послані додаткові підрозділи армії і рятувальників.

Близько 37 тисяч домоволодіння позбулися водопостачання, в деяких районах відсутнє газопостачання. Метеорологічне агентство Японії, що оголосило раніше про загрозу виникнення цунамі, зняло попередження, передає агентство AFP.

Зараз ви читаєте новину «У Японії стався повторний землетрус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути