Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2007 18:20

У Амстердамі на місці борделів побудують картинні галереї

Мер Амстердама Джоб Коен заявив в понеділок, 17 грудня, що міська влада має намір закрити частину так званих "вікон" повій в центрі міста і побудувати на їх місці дорогі ресторани і галереї. Про це повідомляє AFP.

План під назвою "Проект 1012", від поштового коду району Амстердама, припускає заборону на роботу "вікон", кафе-шопів і кафе швидкого обслуговування на декількох головних історичних вулицях і площах.

В результаті, буде закрито три чверті "вікон" з 400, що є в місті. У вересні міська влада оголосила про покупку 51 "вікна" в 18 будівлях за $ 22 млн. За словами мера, закриття борделів стане однією з важливих фаз боротьби з "чорною" економікою і торгівлею людьми.

При цьому проституція в країні не буде повністю заборонена. Амстердамські квартали "червоних ліхтарів" відомі в Європі більше 100 років, хоча цей вид бізнесу був легалізований в країні лише в 2000 році, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Амстердамі на місці борделів побудують картинні галереї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути