пʼятниця, 28 серпня 2009 10:37

У Ахметова мають виконати цілий том вимог для приїзду Бейонсе

У Ахметова мають виконати цілий том вимог для приїзду Бейонсе

Організатори презентації стадіону "Донбас Арена" в Донецьку, запланованої на 29 серпня, обіцяють "олімпійський розмах". А "родзинкою" гала-концерту стане виступ американської зірки світового масштабу Бейонсе.

Це буде перший виступ Бейонсе в Україні. На запитання "Німецької хвилі" про вартість контракту з зіркою продюсер шоу Костянтин Кіркорян відповів: "Beyonce належить до тих зірок, які ставлять гроші далеко не на перший план. Тобто, можна запропонувати їй величезні суми, але якщо не забезпечити технічний рівень або люди, які її приймають, не знайомі її менеджменту, то нічого не вийде".

За словами Кіркоряна, менеджер Бейонсе – її батько – надіслав організаторам цілий том вимог. Починаючи від системи організації безпеки і закінчуючи стравами. У Донецьку співачка поселиться у 5-зірковому готелі "Донбасс Палас". Там в зв"язку з її приїздом "дуже хвилюються" і збираються почастувати "найкращими винами".

Як повідомив продюсер, через відкриття у Донецьку нового стадіону "Люфтганза" та "Австрійські авіалінії" навіть відкоригують розклад стикувальних рейсів 29 серпня, щоб vip-гості з усього світу мали можливість зручно дістатися на шоу.

Чого точно бракує Донецьку, це сучасного терміналу аеропорту. Як пожартував Кіркорян, "для іноземних гостей вигадано легенду, начебто вони прилітають у резервний аеропорт".

На церемонію відкриття стадіону очікується прибуття у Донецьк перших осіб держави. До речі, усі квитки вже розкуплені. Ціна коливалась від 100 до 3,5 тисяч гривень на vip-місця.

"Донбас Арена" - перший у Східній Європі стадіон, збудований відповідно з вимогами УЄФА, класу "еліт" (п"ять зірок). Загальна вартість стадіону та парку довкола нього - 400 мільйонів доларів.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Ахметова мають виконати цілий том вимог для приїзду Бейонсе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути