середа, 26 серпня 2009 12:52

Янукович "проспівав" Ахметову оду

Янукович "проспівав" Ахметову оду

Фінальна частина Чемпіонату Європи з футболу 2012 року відбудеться в Україні завдяки таким людям як президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов, вважає лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Таку думку він висловив учора на міні-брифінгу в Донецьку під час відвідин разом з Ахметов нового стадіону "Донбас Арена".

"Євро-2012 відбудеться завдяки, насамперед, таким людям, як Рінат Ахметов", - сказав Янукович.

При цьому він підкреслив, що "в багатьох містах, де спорт, футбол люблять більше, ніж гроші, вкладають в інфраструктуру спорту фінансові ресурси". На думку Януковича, "вони вкладають у майбутнє нашої країни, імідж нашої держави".

"Ось яскравий приклад: люди сюди (на "Донбас-Арену") прийдуть з гарним настроєм, в такому ж настрої підуть звідси. Команда гратиме з гарним настроєм. Думаю, і все інше в нашому житті піде по-іншому", - зазначив лідер Партії регіонів.

Він висловив думку, що Україна має проводити "наполегливу, агресивну політику в плані підготовки проведення Євро-2012. Сьогодні відлік часу йде на дні, на години, говорити ніколи, мають встигнути, навіть зобов`язані зробити це".

Крім того, Янукович зазначив, що новий стадіон "Донбас-Арена" його дуже вразив. "Я бував на різних стадіонах. Але цей стадіон мене дуже вразив", - сказав він після того, як разом з Ахметовим оглянули стадіон, пройшлися по газону і глядацьких секторах, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Янукович висловив Ахметову слова подяки за все те, що він робить для розвитку спорту в Україні. "Рінат Ахметов вкладає значні кошти в майбутнє нашої країни та імідж нашої держави", - сказав лідер Партії регіонів.

У свою чергу, Ахметов висловив вдячність Януковичу за те, що він знайшов час і можливість приїхати і подивитися, як іде підготовка до відкриття найсучаснішої спортивної арени України. За словами Ахметова, "Віктор Янукович завжди з командою. Він завжди уболівав за команду, і уболівальники його люблять".

Відкриття стадіону "Донбас-Арена" відбудеться 29 серпня, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович "проспівав" Ахметову оду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути