Ексклюзиви
понеділок, 28 липня 2008 10:21

У Абхазії чотири людини підірвалися на міні

27 липня в прикордонному Гальському районі невизнаної республіки Абхазії декілька людей підірвалися на міні. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на грузинську телекомпанію "Руставі-2". Ані грузинська, ані абхазька влада поки не підтвердили цю інформацію.

За даними телекомпанії, вибух стався в районі села Тагілоні. Постраждали чотири людини, зокрема діти трьох і п"яти років. Постраждалі доставлені в лікарні Сухумі, Гальського району, а також грузинського міста Зугдіді.

Нагадаємо, що в червні-липні 2008 року в Абхазії сталося декілька вибухів. В результаті було поранено більше десяти осіб. Влада невизнаної республіки розцінила подію як теракти і звинуватила в них грузинські спецслужби. У Тбілісі заявили, що вибухи стали наслідком боротьби місцевих кримінальних угрупувань за сфери впливу.

На початку липня абхазький президент Сергій Багапш розпорядився закрити адміністративний кордон з Грузією. Крім того, він оголосив, що припиняє з Грузією всі контакти, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Абхазії чотири людини підірвалися на міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути