неділя, 04 червня 2017 22:01

Туристам заборонили фотографувати село в Швейцарії

Туристам заборонили фотографувати село в Швейцарії
Заборонили знімати частину Швейцарії. Фото: Тревел Тур

Адміністрація швейцарського села Бергюн вирішила заборонити мандрівникам робити фото населеного пункту, бо вважає місцеві види занадто гарними.

"Науково доведено, що гарні фото з відпустки, розміщені в соцмережах, роблять тих, хто їх переглядає, нещасними, бо ці люди самі не в тому місці", — наголошується в повідомленні туристичного офісу, інформує Infokava.

Мер населеного пункту закликав туристів приїжджати в Бергюн, щоб самим переконатися в красі видів. Офіс з туризму вже видалив знімки села зі своїх акаунтів в соціальних мережах. Тим, хто буде фотографувати Бергюн, відтепер загрожує штраф в п'ять євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілограм м'яса продають за 2700 гривень — українка про життя в Швейцарії

Директор з туризму Бергюна визнав, що подібна заборона частково є рекламним прийомом, покликаним привернути увагу до села. Разом з тим він підкреслив, що така норма — це не жарт, її дійсно затвердила місцева адміністрація. Він також додав, що штраф навряд чи буде застосовуватися на практиці.

Швейцарія - одна з найгарніших країн світу. Вона славиться своїми озерами, яких на її території налічується майже 600. Ліси Швейцарії займають близько 1/4 території країни. Фауна і природні ландшафти охороняються у Швейцарському національному парку Енгадин і в лісових масивах Алеч і Дерборанс.

Зараз ви читаєте новину «Туристам заборонили фотографувати село в Швейцарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути