понеділок, 03 вересня 2007 09:34

Туфлі "Ющенко-Янукович" представлять у вересні (ФОТО)

 
  Директор донецької взуттєвої фірми Ігор Зайцев планує випустити колекцію під назвою "Вгадай політика". Натхнення в творчості йому додадуть президент України, прем"єр-міністр і лідери деяких партій.

"Це ті персонажі, яких я відчуваю як звичайний громадянин, – розповідає про своє творіння автор. – Це Віктор Ющенко, Віктор Янукович, Юлія Тимошенко, Нестор Шуфрич, Олександр Мороз, Петро Порошенко та інші. Не виключено, що в цю компанію з часом потраплять Юрій Луценко та ряд інших політиків".

Сьогодні готові лише кілька пар взуття, але кожна не лише відповідає політичному забарвленню прототипу, а й відображає його індивідуальні якості. Так, за формою шкарпетки, за колодкою відразу буде видно, хто гострий на слово, а хто, навпаки, трохи вайлуватий і неповороткий у своїй промовах і діях, передає "Комсомольська правда" – Україна".

Наприклад, жіночі туфлі з косою – це переосмислений персонаж Юлії Володимирівни.

Віктор Андрійович і Віктор Федорович зійшлися в одній чоловічій парі. "Синьо-білий" політик зайняв праву ногу, а "помаранчевий" – ліву.

"Цим я хотів показати, що Ющенко і Янукович – як дві ноги – поряд. Якщо вони йтимуть в одному напрямі, то дійдуть до мети. Якщо одна піде направо, а інша – наліво, то?.. Тому вони повинні бути разом", – пояснив концепцію цієї пари Ігор Зайцев.

У вересні донеччанин планує влаштувати виставку своїх робіт. Експозицію зможуть побачити не лише в Донецьку, а й у Києві, повідомляє  ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Туфлі "Ющенко-Янукович" представлять у вересні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути