середа, 07 вересня 2011 16:09

Трьох фіналісток "Міс Італія" вигнали з конкурсу за відверті фото
13

Аліса Беллотто
Аліса Беллотто
Аліса Беллотто
Аліса Беллотто
Аліса Беллотто

Трьох фіналісток національного конкурсу краси "Міс Італія" дискваліфікували за занадто сексуальні фотографії, які організатори знайшли в інтернеті. Подібні випадки траплялись і раніше, але позбавляти можливості на перемогу відразу трьох дівчат організатори зважилися вперше.

В "чорний список" потрапили 22-річна Аліса Беллотто, 23-річна Рафаелла Могуньо і 26-річна Тіціана Пьерджіанні.

Наймолодша з них - Аліса Беллотто - була знята з конкурсу за фотосесію у рожевій нічній сорочці, а також за фото, для якого вона позувала у відвертій позі, одягнена в короткі джинсові шорти і в туфлях на високих підборах.

Дізнавшись про рішення суддів, дівчина заявила, що дуже засмучена.

"Мені здається, що мої фотографії зроблені зі смаком. Я модель, і це моя робота. У чому проблема?" - цитує її слова The Daily Mail.

Дівчина також додала, що рідні про все знають і підтримують її на 100%.

"Я все одно буду дивитися шоу. Що сталося, те сталося. Насправді після цього мені навіть посипалися нові пропозиції по роботі", - додала вона.

Інша фіналістка Рафаелла Могуньо була помічена суддями на фотографіях у шовковій спідній білизні на шкіряному дивані і в чорному напівпрозорому корсеті. А у третьої моделі Тіціани Пьерджіанні знайшли не тільки фото, але і відеозапис того, як вона позує з оголеними грудьми.

Журналістам не вдалося розшукати цих двох дівчат, щоб взяти у них інтерв'ю, але їхні друзі розповіли, що вони засмучені, оскільки розраховували використати конкурс краси як трамплін для кар'єри в індустрії розваг.

Представник конкурсу пояснив, що в правилах чітко прописано, за які провини можна виключити учасниць. Серед них є пункт про те, що дівчата не мають права позувати або розгулювати голими на публіці. Також конкурсанток можуть виключити, якщо помітять їх у "провокаційних позах".

Джерело серед організаторів шоу пояснило, що подібне періодично трапляється, але виключення відразу трьох конкурсанток у фіналі - це своєрідний рекорд. За його словами, організатори дуже піклуються про те, щоб конкурс "Міс Італія" не звинуватили в зайвій сексуальності та аморальності.

У статуті практично всіх національних і міжнародних конкурсів краси сказано про неприпустимість публікації фотографій учасниць в оголеному вигляді. Втім, на торішньому конкурсі "Міс Всесвіт" організатори самі роздягли і розмалювали фіналісток.

Крім того, "Міс США-2010", уродженка Лівану Риму Факіх виявилася колишньою стриптизеркою. Однак корони вона за це не втратила і під час конкурсу жодних проблем не відчувала. Тільки після того, як вона отримала корону, ЗМІ з'ясували, що в 2007 році вона "танцювала біля жердини", прийнявши участь у конкурсі Stripper 101, організованому компанією Detroit Radio Show. Незважаючи на назву конкурсу, його учасниці не оголювалися повністю, хоча вдячні глядачі все одно набили її бюстгальтер доларовими купюрами.

Зараз ви читаєте новину «Трьох фіналісток "Міс Італія" вигнали з конкурсу за відверті фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути