понеділок, 05 грудня 2022 06:00

Три знаки зодіаку, яким щаститиме у всьому – гороскоп на 5 грудня

Три знаки зодіаку, яким щаститиме у всьому – гороскоп на 5 грудня
Заплануйте похід у перукарню. Робота майстра буде вдалою. Фото: pixabay.com

5 грудня – день гарних новин та конструктивних рішень. Беріться за складні завдання. Зараз вам усе під силу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не відкладайте на потім те, що приноситиме дохід вже зараз, - говорить астрологиня. - Даватимете обіцянки і наступного дня порушуватимете їх. Не дивуйтеся, якщо друзі ображатимуться та ігноруватимуть ваші дзвінки. Будьте сміливими й наполегливими. Можна спланувати похід до перукарні. Робота майстра буде вдалою. Придбані меблі чи побутова техніка порадують. Господині зможуть проявити усі свої таланти на кухні. Це день смачних страв. Найбільше цього дня таланитиме Терезам, Дівам і Козерогам. Відчуєте себе успішним у всьому".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Шукайте близьку по духу людину. Не варто брати участь у важливих переговорах. Домовленості будуть порушуватися. Це невдалий час для ремонту і косметичних процедур. Бережіть шкіру. Вона погано загоюватиметься, можливі шрами.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не відкривайте кредиток, не купуйте техніку на виплату. Подружжя віддаляться одне від одного через різні погляди на виховання дітей. Поруч вірна і віддана людина. Не варто гарячкувати і йти з дому.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цінуйте тих, хто підтримував протягом року. Ці люди відіграють особливу роль у вашому житті. Не забувайте про обідню перерву, коли працюєте в офісі. Вийдіть на прогулянку і переведіть дух.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гроші надійдуть вранці. Їх вистачатиме і на святкуванні, і для поповнення заощаджень. Вдалих покупок не буде. Тому обирати взуття та одяг не слід.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не вірте обіцянкам. Стороніться тих, хто багато говорить, але мало працює. Тривожний сон зробить вас неспокійним. Не зациклюйтеся. За хвилюванням пропустите важливі події в особистому житті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зараз не час бути скромним і боятися змін. Ви готові досягти більшого. Не спішіть з покупками, бо ошукаєте себе. Відмовтеся від покупок в інтернеті. Самотні знайдуть своє щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою погодою розпочнеться тиждень в Україні: оновлений прогноз на понеділок

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Купуйте речі, які зроблять ваш дім затишним. Не час відпочивати. Займайтеся фінансовим питанням. Доведеться робити непрсотий вибір. Задумаєтеся, чи продовжувати спілкування з людьми, які не один раз підставили.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зосередьтеся на роботі. Гроші ітимуть до вас, відчуєте себе незалежним, успішним і цілеспрямованим. Знайти спільну мову з дітьми стає все важче. Не намагайтеся втримати їх удома. Аби витягти з поганої компанії, спробуйте відправити на навчання в інший заклад.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це найкращий період, аби змінювати своє життя на краще. Відчуєте себе потрібним. Прощайтеся зі шкідливими звичками. Кохані наполягатимуть на своєму. Спробуйте поступитися і вислухати. Достатньо поступитися у малому, аби виграти у чомусь більшому.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Почуватиметеся щасливчиком, бо усе вдаватиметься. Поки інші шукатимуть вихід зі складної ситуації, ви все розрулите і на цьому ж заробите. Листування з інтернет-знайомими залишить приємні враження. Якщо обираєте між кількома партнерами, підказку отримаєте уві сні.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Кохані хотітимуть, аби ви налагодили атмосферу в домі. Доведеться мирити їх із батьками і дітьми. Увечері усамітніться. Розберіться з думками і планами на майбутнє.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У шафі одягу багато, а носити – нічого. Час перебрати свій гардероб і віддати нужденим те, чим не користуєтеся. За новим одягом і взуттям вирушайте у вівторок. Вбрання радуватиме не один сезон.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на кінець року. У грудні зароблятимете там, де інші не сподівалися.

Зараз ви читаєте новину «Три знаки зодіаку, яким щаститиме у всьому – гороскоп на 5 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути