пʼятниця, 02 вересня 2022 06:00

Три знаки зодіаку, які отримають все, чого хочуть – гороскоп на 2 вересня

Три знаки зодіаку, які отримають все, чого хочуть – гороскоп на 2 вересня
Забудьте на кілька годин про смартфон. Фото: pixabay.com

2 вересня людьми керуватимуть пристрасть, ревнощі і заздрощі. Не суньте носа у чужі конфлікти, бо у всьому звинуватять вас. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Хотітиметься вихідних, тому робота йтиме мляво, - говорить астрологиня. – Потіште себе смачним десертом на обід. Це розворошуть вас, працюватимете швидше і результат приємно здивує. Гарний день, аби сходити до перукарні чи в барбер-шоп. Татуювання і пірсинг краще відкласти. Це чудовий час, аби шукати нову роботу. Леви, Стрільці і Риби отримають усе, чого хочуть. Відчуєте біль в очах. Забудьте на кілька годин про смартфон. Не сидіть весь вечір у телевізорі. Пограйте з рідними у настільні ігри".

Овен

Якщо планували купити смартфон чи ноутбук, не відтягуйте. Ціни ростуть. Наступного тижня за цю техніку доведеться віддати більше грошей, ніж зараз.

Телець

Жінкам кортітиме романтики, чоловіки не розумітимуть натяків. Не чекайте запрошення на романтичну вечерю. Влаштуйте її вдома і здивуйте коханих.

Близнюки

Будете боятися власних бажань. Вам раптом захочеться змінити місце навчання чи роботи. Закохаєтеся у людину, яку раніше вважали своїм ворогом чи конкурентом. Найдивніше те, що почуття будуть взаємними.

Рак

Стережіться нав'язливих залицяльників, які не дають проходу в інтернеті. Не шукайте собі пару на сайті знайомств. Натрапите на партнерів, які хочуть ваших грошей, а не почуттів.

Лев

Вдалий час, аби купувати автомобілі та мотоцикли. Отримаєте хорошу знижку. Не здавайте валюту в обмінники. Скоро курс підскочить.

Діва

Якщо плануєте оформити розлучення, оберіть для цього будь-який день наступного тижня. Зараз судовий процес затягнеться. Колишньому подружжю доведеться кілька років ділити рухоме і нерухоме майно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека в минулому: оновили прогноз погоди в Україні

Терези

Шукати житло для оренди не варто. Вас спробують ошукати рієлтори та власники помешкання.

Скорпіон

Зустрінете людину, яку довгий час не бачили. З-за кордону повернуться родичі та друзі. Виберіться у гості. Вам є що розповісти одне одному.

Стрілець

Обираючи подарунок для коханих, не зациклюйтеся на кухонному приладді, косметиці чи бритвах. Здійсніть одне з їхніх потаємних бажань.

Козеріг

Не заздріть друзям, які обживаються за кордоном. Не уявляєте, через які випробування їм доводиться проходити щодня. Обережно з мріями. Вони почнуть здійснюватися буквально.

Водолій

Маєте унікальну нагоду заявити про себе. Покажіть колегам, на що ви здатні. За роботу платитимуть більше. Частину коштів віддайте на книги. Купіть те, що давно хотіли прочитати.

Риби

Не перекладайте свої обов'язки на когось. Вами керуватиме принцип: якщо не я, то хто? Робіть те, що задумали. Спробуйте влаштуватися на роботу, про яку мріяли.

У Європі впродовж останніх років спостерігаються доволі м'які зими. Кліматологиня спрогнозувала, якою цьогоріч буде зима в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Три знаки зодіаку, які отримають все, чого хочуть – гороскоп на 2 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути