середа, 26 жовтня 2022 06:00

Три знаки зодіаку, яких переслідуватиме небачений успіх – гороскоп на 26 жовтня

Три знаки зодіаку, яких переслідуватиме небачений успіх – гороскоп на 26 жовтня
Планувати своє життя на місяць вперед потрібно саме цього дня. Фото: pixabay.com

26 жовтня не варто позичати гроші і робити покупки у кредит. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Розпочався сезон затемнень – період між сонячним та місячним затемненнями, - каже астрологиня. – Протягом двох тижнів не бажано приймати доленосних рішень і вносити радикальні зміни у своє життя. Пам'ятайте про емоційну нестабільність, яка трапляється в людей у такий період. Пробачайте оточенню необачні слова і вчинки. Не плануйте щільного графіку зайнятості. Сил на великі звершення бракуватиме. Оригінальні ідеї не спадатимуть на думку. Представники творчих професій відчуватимуть застій. Але планувати своє життя на місяць вперед потрібно саме цього дня. Овнів, Тельців і Терезів переслідуватиме небачений успіх. Найбільшими нашими ворогами стануть ревнощі, заздрість, злопам'ятність. Будьте добрішими до людей".

Овен (21 березня – 20 квітня)

На вас чекають зустрічі з партнерами, які давно вам подобаються. Побачення пройде вдало. Обережно починайте новий курс лікування. Може проявитися алергія на ліки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Почуватиметеся ніяково, якщо приховуватимете щось від близьких. Якщо таємниця стане явною, це може віддалити вас від коханих. Відновити довіру буде непросто. Вдалий час для пошуку стоматолога чи офтальмолога. Залишитеся задоволені роботою лікарів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Уникайте сварок з сусідами. Помиритися буде важко, вони можуть усяко дошкуляти, вмикаючи гучну музику та перфоратори. Підвищується ламкість нігтів, крихкими стають зуби. Не час іти до стоматолога.

Рак (22 червня – 22 липня)

Почуватиметеся піднесено і романтично. Багато подій траплятиметься у житті родичів і знайомих. Ви будете лише спостерігачем. Снитимуться віщі сни. До них варто прислухатися.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Краще відкласти відповідальну роботу. Виконати її вчасно не вдасться, бо часто доведеться відволікатися на проблеми родичів. Завчасно купуйте подарунки до дн народження друзів і колег.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вам нема на кого сподіватися. Залишитеся сам на сам зі своїми проблемами. День видасться напруженими. Дійте самостійно і залишитеся задоволені результатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто раптово розбагатіє і знайде хорошу роботу – фінансовий гороскоп на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будете критичними одне до одного. Зважатимете на чужі помилки, не помічаючи власних. Багатьох підведе пам'ять. Не варто поспішати і займатися кількома справами одночасно. Схаменіться, зважте усі за і проти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не чекайте на подарунки. Те, чого бажаєте, купіть собі самі. Утримайтеся від придбання телефонів. Стримуйте свій апетит, не переїдайте.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Затримується транспорт. Через це не встигатимете на роботу. Виходьте з дому завчасно. Гроші надійдуть вчасно. Можна побалувати себе подарунком.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Підозріло ставитиметеся до інновацій. Хотітиметься стабільності. Не намагайтеся постійно втручатися у життя дітей. Допущені ними помилки стануть для них же наукою. Зумійте застерегти, але не забороняйте діяти.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Утримайтеся від покупки вживаної техніки, автомобіля і одягу. Краще придбайте павербанки та нову батарею до ноутбука. Це дозволить без перешкоди працювати, коли вимикатимуть електропостачання. Слідкуйте за шкірою обличчя. Відновляться вугрові висипи.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вдалий період, аби заявити про себе. Варто відкривати торгову точку й автомайстерню. Сили й натхнення допоможуть досягти бажаного. Доля подарує нові можливості. Запропонують цікаву роботу чи вигідну співпрацю.

25 жовтня відбулося рідкісне Сонячне затемнення. В Україні, зокрема, в Києві, було видно понад 60% перекриття сонячного диска.

Зараз ви читаєте новину «Три знаки зодіаку, яких переслідуватиме небачений успіх – гороскоп на 26 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути