середа, 19 жовтня 2022 06:00

Три знаки зодіаку, які отримають усе, чого забажають – гороскоп на 19 жовтня

Три знаки зодіаку, які отримають усе, чого забажають – гороскоп на 19 жовтня
Уникайте порожніх балачок, які забирають у вас надто багато часу. Фото: pixabay.com

19 жовтня – неймовірно вдалий день. Але зайва метушня може зіпсувати його. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Скрізь встигатиме той, хто нікуди не поспішатиме, - говорить астрологиня. – Уникайте порожніх балачок, які забирають у вас надто багато часу. Почніть ранок з інтенсивної гімнастики. Багато рухайтеся. Частіше чергуйте розумову й фізичну працю. Знайдіть можливість помиритися з людьми, з якими виникали прикрі непорозуміння. Добре йтиме торгівля. Виставляйте на сайтах оголошень речі, які хочете продати. Менше часу проводьте зі смартфоном у руках. Вашої уваги не доотримують діти та кохані. Будьте обережні зі своїми бажаннями. Тельці, Терези і Скорпіони отримають усе, чого забажають".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тиждень вимагає робити все вчасно. Те, що не завершили сьогодні, втратить актуальність завтра. Люди будуть критичними одне до одного. Зважатимуть на чужі помилки, не помічаючи власних.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Багатьох підведе пам'ять. Не варто поспішати і займатися кількома справами одночасно. Схаменіться, зважте усі за і проти. Не час позичати гроші і робити покупки у кредит.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Керівникам краще утриматися від сварки з підлеглими. Є ризик втратити найкращих працівників. Вдалий час для підбору нової косметики. Залишитеся задоволені роботою перукаря.

Рак (22 червня – 22 липня)

Можете почуватися безпорадними. Будьте обережними з ініціативами. Не набирайте на себе справи, які вам не під силу. Оновлювати гардероб краще після обіду. Тоді речі пасуватимуть і довго носитимуться.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Рідня буде не задоволеною після діалогу з вами. Ідіть на компроміси. Не варто знайомити батьків із коханими. Не сидіть на холодній поверхні. Не провокуйте появу циститу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вдалий час для пошуку нових фінансових партнерів. Неочікуваний результат принесе знайомство в інтернеті. Фінансова ситуація погіршується. Не беріть на себе всі витрати родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого – любовний гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Грошей у кишені буде обмаль. Почуватиметеся ніяково, якщо приховуватимете щось від близьких. Якщо таємниця стане явною, це може віддалити вас від коханих. Відновити довіру буде непросто.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Стабільність у заробітках дозволить впевнено планувати майбутнє. Відганяйте від себе тривожні думки. Уникайте сварок з сусідами. Помиритися буде важко, вони можуть усяко дошкуляти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Отримаєте кілька вдалих фінансових пропозицій. За клопотами не помітите, як швидко пролетить день. Краще відкласти відповідальну роботу. Виконати її плідно не вдасться, бо часто доведеться відволікатися на проблеми родичів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Шукайте людей, які вчасно підкажуть, як рухатися далі. Не варто погоджуватися на керівну посаду. Ви не готові взяти на себе всю відповідальність. Купуйте речі для комфорту у домі.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У середу не наражайтеся на штрафи. Таланитиме тим, хто уміє швидко змінювати плани і не жалкує за невдачами. Кохані будуть засмученими. Ви занадто впевнені у своїй правоті. Сперечатися з вами марно.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Для тих, хто любить стабільність, день видасться непростим. Не вистачатиме помічника, який вчасно зупинить і підтримає. Діліться своїми грошима з іншими. Не чекайте на подарунки. Те, чого бажаєте, купіть собі самі.

У середу в Україну завітають холодні атмосферні фронти. На заході, півночі, а ввечері й місцями на сході пройдуть невеликі дощі.

Зараз ви читаєте новину «Три знаки зодіаку, які отримають усе, чого забажають – гороскоп на 19 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути