Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2007 19:15

Трансвестити у весільних платтях перервали мітинг російської опозиції (ФОТО)

У Єкатеринбургу 12 червня, в день Росії, пройшов мітинг "Об"єднаного цивільного фронту" (ОГФ) і інших "незгодних". Близько 20 чоловік з прапорами і плакатами зібралися біля Головпочтамту. Захід проходив у присутності 30 міліціонерів, а також співробітників ЧОП і служби безпеки Уральського держуніверситету.

На початку мітингу до присутніх спробували приєднатися двоє чоловіків, одягнених в жіночі плаття, зокрема один - у весільному. Вони також тримали в руках прапори ОГФ. Організатори акції звернулися до міліціонерів, щоб ті прибрали "провокаторів".

Лідер єкатеринбурзького відділення ОГР Євгеній Боровик, коментуючи цей інцидент, сказав, что"оскільки міліція відразу не відреагувала, ми самі примусили їх опустити наші прапори, полили водою з пляшок". Повідомляється про 40 мітингуючих, 50 співробітників міліції і 100 жителів, що спостерігали за тим, що відбувається. За даними офіційного сайту ОГФ, мітингуючих було близько 150 чоловік.

Після того, як інцидент з переодягненими чоловіками був вичерпаний, мітинг продовжився. Його організатори повідомили, що планують провести в Єкатеринбурзі "Марш незгодних" в серпні або вересні 2007 року, повідомляє topnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Трансвестити у весільних платтях перервали мітинг російської опозиції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути