пʼятниця, 14 вересня 2007 15:09

Тимошенко махала перед дітьми велетенською ракеткою (ФОТО)

 

Збільшену в розмірі тенісну ракетку подарували лідерці БЮТ Юлії Тимошенко учасники Всеукраїнського дитячо-юнацького тенісного турніру "Сонячна ракетка", організаторами якого є спортивний клуб корпорації "Індустріальний Союз Донбасу".


На тенісних кортах спорткомплексу "Селена", які знаходяться в Черкасах, Юлії Тимошенко від імені організаторів і спонсорів вручили тенісну ракетку, чиї розміри у декілька разів перевершують справжню.

Юлія Володимирівна із захопленням прийняла подарунок і, змахнувши гігантським снарядом, сказала, що з такою ракеткою їй не страшно вступати в бій з будь-яким політичним суперником. "Я готова битися з самим Віктором Януковичем, який, як я сподіваюся, вже залікував свою спортивну травму", - сказала вона.

Лідер БЮТ наголосила, що викликає Януковича саме на корт, тому що битися з Віктором Федоровичем як з політичним опонентом вона не буде, оскільки " він програв ці вибори вже до офіційного голосування".

Що ж до тенісу, Ю. Тимошенко запевнила журналістів, що не жартує і дійсно найближчого тижня одягне тенісну форму і вийде на корт. Хто буде її суперником Юлія Володимирівна поки тримає у секреті, повідомляє "Остров".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко махала перед дітьми велетенською ракеткою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути