четвер, 18 січня 2018 15:37

Тимофій Руцький потребує термінової пересадки печінки – потрібно $83 тис

Автор: Фото надане Олександром Руцьким
  В печінці Тимофія немає жовчних протоків
В печінці Тимофія немає жовчних протоків

Шестимісячному Тимофію Руцькому із села Велика Севастьянівка Христинівського району на Черкащині потрібна термінова пересадка печінки. У хлопчика виявили біліарну атрезію, біліарний цироз. Стан погіршується. Донором буде батько дитини. На них вже чекають в клініці у Польщі. Операція коштує $83 тис. Батьки просять допомоги в збиранні потрібної суми.

"В два місяці в сина була звичайна застуда. А потім помітили, що очі ніби трохи жовтуваті. Дільничний лікар сказав, що це звичайна жовтуха. Ми поїхали в лікарню Христинівки. Дитині зробили укол, а кров довго не зверталася. Майже до вечора кровило. Тоді в сина взяли аналіз і виявили завищений білірубін.

Ми поїхали в "Охматдит". Там в Тимофійчика виявили, що в печінці немає жовчних протоків. А операцію з протезування робити запізно. Ми пройшли лікування. Через знайомих дізналися, що у Львові є хороший лікар Курило Галина Василівна. Зараз дружина з сином там.

Нам сказали, що синові потрібна термінова пересадка печінки. Бо надто завищені печінкові проби. Чим швидше ми зробимо, тим краще для дитини. Документи Галина Василівна відправила в клініку Польші. Звідти прислали відповідь, що готові нас взяти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незряча Каріна Солод приймає гормон росту – щомісяця потрібно понад $800

Вислали рахунок на 83 тисячі доларів. Така сума для нас непідйомна. Я працюю водієм, дружина в декреті. Тому звертаємося до небайдужих людей, щоб допомогли нам врятувати нашого синочка. Будемо вдячні кожному, хто відгукнеться на наше прохання", - розповів Gazeta.ua батько Олександр Руцький.

Реквізити для допомоги:

картка ПриватБанку: 5168 7573 5144 9881 (Руцький Олександр Валентинович), його контакти – 0(68) 337 18 46.

Зараз ви читаєте новину «Тимофій Руцький потребує термінової пересадки печінки – потрібно $83 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути