пʼятниця, 24 грудня 2021 13:35

Тепла пауза поміж морозами: оновили прогноз на вихідні
3

Субота в Україні стане короткою теплою паузою поміж морозами.

На католицьке Різдво температура повітря в більшості областей становитиме від +4...-2°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. На півдні навіть очікується +4...9°С, у Криму до +11°С.

"Проте вже у неділю морози повернуться. На дорогах, відповідно, стане небезпечно слизько, ходіть та їздіть повільніше, ніж зазвичай, погугліть передноворічні акції на спортивне зручне зимове взуття", - йдеться у повідомленні.

25 грудня мокрий сніг, часом із дощем, передбачається у західних та східних областях. Уночі - у північних. У центральній частині та на півдні істотні опади малоймовірні. Втримається поривчастий, до сильного, вітер.

26 грудня потужна волога смуга від Чернівецької області через Одещину, через увесь південь до Донецької області організує помірні мокрий сніг та дощі. Можливе налипання мокрого снігу. Решта території України обійдеться у неділю без опадів, проте повернення морозів серйозно посилить позиції ожеледиці.

Температура повітря в суботу
Фото: facebook.com/tala.didenko
Температура повітря у неділю
У Києві найближчої ночі випадатиме мокрий сніг

У Києві найближчої ночі випадатиме мокрий сніг. Завтра вдень та впродовж 26 грудня опадів не очікується, але затримається рвучкий вітер. Суботнє потепління у столиці до 0...+2°С зміниться недільним похолоданням вночі до -12°С, вдень до -4°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах вирує хуртовина: туристам радять не ходити в гори

24 грудня на території України оголосили штормове попередження. Очікуються ожеледиця та поривчастий вітер до 15-20 м/с. У західній частині ожеледь. У Карпатах - значний сніг.

Зараз ви читаєте новину «Тепла пауза поміж морозами: оновили прогноз на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути