понеділок, 22 грудня 2008 13:20

Тарасик Ющенко говорив з Санта Клаусом англійською (ФОТО)
7

Субота стала святковим днем для багатьох маленьких киян: вони змогли побачити справжнього Санту, який приїхав в українську столицю з Фінляндії на запрошення екс-спікера Арсенія Яценюка.

Спочатку іноземний Дід Мороз запалив гірлянди на головній київській ялинці, потім відвіз подарунки дітям в міські інтернати, а увечері прийняв участь в світському рауті, організованому для малюків знаменитостей в Ляльковому театрі.

На вечірці панував передноворічний настрій. Серед гостей були Лілія Подкопаєва з сином Вадимом, Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком і молодшою дочкою Ганною, красуня телеведуча Інна Цимбалюк і олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Стела Захарова з дочкою Христиною.

Малюки із захопленням торкали казкового гостя за бороду і фотографувалися на згадку, не забуваючи замовити подарунок.

У цьому сум"ятті дуже скромно поводилися діти президента Віктора Ющенка - Тарасик, Софія і Христина, які прийшли на свято разом з мамою Катериною Ющенко. Діти почекали, поки схлине потік охочих поспілкуватися з Сантою, і тільки потім підійшли до казкового гостя.

Що загадали дівчатка, залишилося таємницею, а ось Тарасик голосно розповів, про що мріє. "Мені так хочеться скейтборд", - чистою англійською попросив Санту про подарунок молодший син президента.

Поспілкуватися з важливим гостем вдалося і організаторові свята Арсенію Яценюку. "Я зі своїми подарунками сам розберуся, а ось самим кращим подарунком для мене зараз стала та атмосфера, яка присутня тут. Люди посміхаються - і це кращий подарунок", - сказав екс-спікер.

До речі, на Новий рік сім"я Яценюк готується зробити "у відповідь візит" Санті і відвідає Лапландію. А ось Різдво Арсеній Петрович зустріне на батьківщині. "На Різдво вся наша сім"я збирається разом, діти відносять хресним вечерю, йдемо в церкву".

Зараз ви читаєте новину «Тарасик Ющенко говорив з Санта Клаусом англійською (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути