вівторок, 07 вересня 2021 13:02

"Там навіть лежачих ставлять на ноги" - мати просить допомоги на лікування за кордоном

Автор: Фото надане Наталією Гасевич
  16-річна Богдана Гасевич з Вінниці має ДЦП, спастичну диплегію з неможливістю стояння і ходіння - рухові розлади четвертого рівня. Потрібна допомога на лікування в Китаї.
16-річна Богдана Гасевич з Вінниці має ДЦП, спастичну диплегію з неможливістю стояння і ходіння - рухові розлади четвертого рівня. Потрібна допомога на лікування в Китаї.
16-річна Богдана Гасевич із Вінниці має ДЦП, спастичну диплегію з неможливістю стояти й ходити - рухові розлади четвертого рівня. Потребує реабілітації в клініці головного мозку в Китаї. Потрібна допомога.

"Богдана народилася 7-місячною. До року лікувалися в неврології. Донька почала говорити та навчилася сидіти, - розповіла Gazeta.ua мати Наталія Гасевич. - У 3-річному віці були на реабілітації в Липовці. Але потім почалися судоми й напади. Була протисудомна терапія. У вісім років доньці підсікли сухожилля, загіпсували ноги. Зник перехрест ніг і вона з допомогою почала ходити рівно. Після другої операції ходить у ходунках. Потрібна реабілітація. Нам порадили Китай, бо там навіть лежачих ставлять на ноги. Тримісячний курс лікування коштує понад 13 тисяч доларів. І ще 60 тисяч гривень потрібні на переліт в обидва боки. Завдяки небайдужим людям зібрали основну суму. Залишилося понад 22 тисячі гривень. Ніби сума й не велика, але для сім'ї непосильна. Просимо в людей допомоги, щоб якомога швидше потрапити на лікування".

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7573 5296 9879 (Гасевич Наталія Вільянинівна).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Очі відкриті та розширені зіниці" - мати просить допомоги на лікування дочки

Зараз ви читаєте новину «"Там навіть лежачих ставлять на ноги" - мати просить допомоги на лікування за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути