неділя, 05 вересня 2021 12:03

"Очі відкриті і розширені зіниці" - мати просить допомоги на лікування донечки

Автор: Фото надане Наталією Тімановською
  5-річна Кіра Тімановська з села Тимченки Чорнобаївського району на Черкащині проходить лікування та  реабілітацію. Мала вроджену грижу в куприковому відділі хребта. Виявили нетримання сечі, нижче колін відсутні відчуття на подразники, дисплазію. Потрібна допомога.
5-річна Кіра Тімановська з села Тимченки Чорнобаївського району на Черкащині проходить лікування та реабілітацію. Мала вроджену грижу в куприковому відділі хребта. Виявили нетримання сечі, нижче колін відсутні відчуття на подразники, дисплазію. Потрібна допомога.

5-річна Кіра Тімановська з села Тимченки Чорнобаївського району на Черкащині проходить лікування та реабілітацію. Мала вроджену грижу в куприковому відділі хребта. Виявили нетримання сечі, нижче колін відсутні відчуття на подразники, дисплазію. Перенесла операції. На препарати, електростимулятор і лікування потрібна допомога.

"Патологію Кіри виявили на 34-й неділі. Терміново зробили кесарів розтин. У куприковому відділі хребта була грижа. Згодом виявили нетримання сечі, нижче колін відсутні відчуття на подразники, дисплазію. Кірі зробили операцію, переливання крові. Виявили гідроцефалію, - розповіла Gazeta.ua мати Наталія Тіманоська. - У 2 роки Кіру прооперували. Була довга реабілітація. У травні з ноги в тазове дно пересадили нерв. Після цієї операції донечка протягом року повинна відчути позиви випорожнення, а згодом і контролювати. Ми пройшли МРТ головного мозку і куприкового відділу хребта. У квітні в Кіри був 30-хвилинний приступ ступора. Це трапилося о 5-й ранку. Я почула, що Кіра ніби щось жує і позиви блювоти. Я до неї, не реагує. Очі відкриті і розширені зіниці. І "жує". Як овоч. В неї такий був ступор впродовж пів години. Швидка приїхала, то вже все минуло. Кіра спала… Невролог призначив препарати на 10 тисяч гривень. Курс лікування 2 місяці. Маємо придбати електростимулятор з зондами і прокладками коштує 3 тисячі гривень. А з 7 років треба інший, який 10 раз дорожчий. У Кіри великий страх ходити і самостійно стояти. Позитивних результатів поки що ніяких. Але все попереду. Просимо в небайдужих людей допомоги на лікування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З'явилася сила у м'язах" - мати благає про допомогу на реабілітацію дочки

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 5168 7451 0595 0874 або Ощадбанку: 5167 8031 0817 1377 (Тімановська Наталія Олексіївна).

Зараз ви читаєте новину «"Очі відкриті і розширені зіниці" - мати просить допомоги на лікування донечки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути