понеділок, 10 грудня 2012 13:03

Таксі аеропорту "Бориспіль" здерло з іноземця вдвічі більшу за тариф суму

Іспанський викладач заплатив за послуги Sky Taxi, яким їхав від летовища "Бориспіль" до Подолу, 537 грн. У розрахунковому документі написано, що відстань між пунктами становить 127 км.

Про це написав викладач Могилянської школи журналістики Руслан Дейниченко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Увага, аеропорт "Бориспіль" перенесли. Тепер він знаходиться за 127 кілометрів від центру столиці. Принаймні, якщо вірити таксистам СКАЙ таксі. В суботу іспанський викладач нашої програми DFJ доїхав до Подолу за 537 грн", - написав він.

Автор: Фото: facebook.com
 

Руслан Дейниченко додав, що його колеги зв'язались зі службою таксі і там їм пообіцяли розібратись у ситуації і визначити водія за допомогою відео з камер спостереження.

Варто додати, що сам чек, виданий іспанському викладачеві таксистом, виглядає дивно. У ньому зазначено, що здійснено три поїздки, хоча документ видали за одну. На офіційному сайті служби таксі аеропорту "Бориспіль" тарифи на послуги розписані досить детально. Так, є два основні тарифи – "Оптимальний" та "Мінімальний". За першим вартість одного кілометру дороги становить 6,5 грн, другий застосовують у випадку поїздок на відстань до 10 км і ця послуга коштує 65 грн.

Диспетчер у службі Sky Taxi сказала журналістові iPress.ua, що поїздка з аеропорту "Бориспіль" до вул. Волоської (Поділ) коштуватиме орієнтовно 240-250 грн.

"Ви ж будете їхати за таксометром", - додала диспетчер.

Аеропорт "Бориспіль" розташований за 29 км на південний схід від столиці та за 6 км від міста Бориспіль. Sky Taxi - власне таксі аеропорту.

Зараз ви читаєте новину «Таксі аеропорту "Бориспіль" здерло з іноземця вдвічі більшу за тариф суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути