неділя, 08 жовтня 2023 08:20

Такий шанс випадає раз у житті - для яких знаків ці вихідні будуть особливо врожайними

Такий шанс випадає раз у житті - для яких знаків ці вихідні будуть особливо врожайними
Погоджуйтеся на цікаві пропозиції, змінюйте те, що давно хотіли змінити. Фото: pixabay.com

7-8 жовтня не беріться за все і одразу. Поділіть справи на термінові і такі, що можуть зачекати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вихідні цього тижня більше нагадуватимуть робочі будні, - говорить астрологиня. - Безліч дрібних справ не залишать часу на повноцінний відпочинок. Приділіть більше уваги родині й своїй оселі. Попрацюйте в саду. Гарний час для наведення ладу в господарстві. Відкладіть придбання меблів. Не слід думати про нові дизайнерські рішення. Згодом вони виявляться невдалими. Так само не час експериментувати з новим іміджем чи косметикою. Ці дні не навіюватимуть романтичного настрою. Намагання справити позитивне враження на нового обранця не матиме успіху. Бережіть очі від надмірного навантаження чи травм. Візит до офтальмолога перенесіть на вівторок. Для Тельців і Скорпіонів, Дів і Стрільців ці вихідні будуть особливо врожайними. Погоджуйтеся на цікаві пропозиції, змінюйте те, що давно хотіли змінити. Такий шанс випадає раз у житті".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Знайдете річ, яку давно вважали втраченою. Не шукайте розради з обіймах чужого партнера. Бережіть людину, яка поруч з вами за будь-яких обставин. Не варто робити татуювання та перманентний макіяж.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Якщо хочете чогось досягти, подумайте, чи дійсно вам це потрібно. Багато чим доведеться пожертвувати. Викладетеся по максимуму, отримаєте бажане, але не будете задоволені.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не варто встановлювати нові програми чи видаляти файли на ноутбуці або смартфоні. Випадково знищите важливі документи. Купувати одяг або змінювати зачіску краще у суботу. Щастя прийде в сім'ї, які цього дня стануть батьками чи наважаться на усиновлення.

Рак (22 червня - 22 липня)

Колеги та друзі відволікатимуть від важливих справ. Тому часто замикатиметеся вдома, щоб попрацювати. Не позичайте людям гроші. У неділю проведіть час з дітьми та внуками. Купіть книги, які доповнять вашу бібліотеку.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Що більше зароблятимете, то більше витрачатимете. Не шкодуйте грошей на себе. Купуйте вітчизняні товари, підтримуйте українських виробників.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Зачиняйте авто. Ставте його на стоянку. Збільшиться кількість крадіжок. Близькі люди ставатимуть на бік ваших опонентів. Через це опускатимете руки. Заспокойтеся, неприємності скоро минуть. Каву й чорний чай замініть на какао.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цим чотирьом знакам слід приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті - фінансовий гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Прибутковим буде вечір суботи. Зростуть продажі. Підприємці забудуть про скруту. Вдасться заробити більше, ніж планували. Неділю проведіть у парку чи лісі в товаристві близьких друзів. Це допоможе відігнати сумні думки. Давно не бачили тих, кого любите. Заплануйте поїздку до них на найближчі тижні.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Більше часу приділіть харчуванню родини. Ідіть до супермаркета зі списком продуктів, аби нічого не забути і не витратити зайве на товари, які купувати не планували. Відмовтеся від фаст-фуду.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Час готуватися до зими. Замініть старі вікна на пластикові. Утепліть стіни та горище. Відвідайте батьків. У місцях, де провели дитинство, відчуєте приплив сил. Відмовтеся від таблеток для схуднення.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Завжди майте кілька планів про запас. Знайомі спізнюватимуться на зустрічі або переноситимуть її. Не гайте часу. Проведіть його у товаристві приємного співрозмовника. Побалуйте себе смачненьким. Приготуйте улюблений десерт.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Знаходьте час на справи, що піднімають настрій. Менше слухайте інших. Робіть те, що планували. Уникайте знайомства у суботу. Ці люди принесуть забагато хаосу і клопоту. Бережіть вуха. Одягайте капюшон або шапку.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Станете злопам'ятними. Не готові пробачити найменшої провини. Вважатимете, що всі однакові, не варті вашої довіри та почуттів. Навчіться відпускати й вибачати. З головою зануритеся в улюблені справи. Більше часу присвятіть своїй оселі. Не налягайте на ліки за перших ознак застуди. Вживайте вітаміни D3 і С.

Астрологиня відверто розповіла, що чекає на кожен знак зодіаку цього тижня. Вона назвала знаки-щасливчики і дала поради, які допоможуть вийти із кризи.

Зараз ви читаєте новину «Такий шанс випадає раз у житті - для яких знаків ці вихідні будуть особливо врожайними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути