вівторок, 23 січня 2024 09:10

Така нагода випадає раз на 100 років - астрологиня назвала два знаки з грандіозним майбутнім

Така нагода випадає раз на 100 років - астрологиня назвала два знаки з грандіозним майбутнім
Особливими себе відчують Тельці і Водолії. Фото: pixabay.com

23 січня прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Не ігноруйте власні бажання. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок - це день конфлікту між бажаним і необхідним, - говорить астрологиня. - Бракуватиме часу на улюблені справи. Зосередьтеся на роботі й подоланні купи незначних проблемних питань. У пригоді стануть дипломатичні здібності. Краще вестиметься жінкам. Інтуїція допомагатиме їм уникати неприємностей. Особливими себе відчують Тельці і Водолії. Така нагода випадає раз на сто років. Ці два знаки зуміють скористатися обставинами та забезпечити собі грандіозне майбутнє. Більше часу проведіть з дітьми. Вони потребуватимуть підтримки й поради".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Частіше чергуйте розумову працю з фізичною. Щасливчиками себе відчують ті, що цього дня почнуть власну справу. Уваги потребуватиме дім. Не відкладайте ремонт, якщо плануєте покращити житлові умови.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Розраховуйте на власні сили. Не чекайте від оточуючих співчуття і доброзичливого ставлення. Цінуйте людей, які поруч. Не намагайтеся прив'язати їх до себе. Довіряйте.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Найбільше проблем створюватимуть людям упертість та упередженість. Не слід мовчати, коли виникають питання. Загострюються конфлікти між батьками й дітьми. Вчіться домовлятися й поступатися.

Рак (22 червня - 22 липня)

Енергії буде багато, проте слушних думок бракуватиме. Не плануйте на цей час важливих перемовин чи відрядження. Мети не буде досягнуто.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Можна розпочинати навчання. Запишіться на курси, що вас цікавлять. Гарний час для початку ремонтних робіт. Вони не затягнуться надовго. Але слід уважно поставитися до фінансових питань. Не поспішайте з розрахунками.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Швидко наставатиме втома. Знижується продуктивність праці. Не слід планувати щільного графіку роботи. Загострюються фобії й депресивні стани. Не бажано залишатися на самоті. Проводьте час із приємними для вас людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала професії, яким цього тижня щаститиме на кожному кроці - гороскоп на 22-28 січня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відкладіть переїзд на нове місце проживання. Пошуки нової роботи краще почати в середу. Не викладайте свого резюме в мережі. Воно залишиться там без уваги.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Саме час подбати про власне здоров'я. Можна робити пластичні операції та ін'єкції краси. Підвищується плодючість організму. Враховуйте це під час планування вагітності. Варто записатися на прийом до стоматолога. Його робота вас потішить.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Люди рідко говоритимуть правду. Не поспішайте брати на віру сенсаційну інформацію. Завершуйте розпочаті справи. Нові нехай зачекають. Якими б вони не були. Оминайте людні місця. Ускладнюється епідеміологічна ситуація.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто експериментувати із зовнішністю. Перенесіть візит до косметолога на пару днів. Освідчуватися в коханні теж не час. Щось піде не так.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вірте у свою щасливу зірку. Вам вдасться досягти висот, про які тільки мрієте. Прокидайтеся якомога раніше і беріться за справи, які не можна відкладати. Вдасться набагато більше, ніж ви сподіваєтеся.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відганяйте від себе сумніви та підозри. Довіряйте коханим, а не чуткам про них. Це вдалий день, аби розсилати резюме та йти на співбесіди. Зумієте знайти роботу своєї мрії.

Лютий буде багатим на цікаві пропозиції. Серед безлічі варіантів оберіть той, що дійсно вартий уваги. Астрологиня дала фінансовий прогноз на лютий і розповіла, які чотири знаки стануть казково багатими та успішними.

Зараз ви читаєте новину «Така нагода випадає раз на 100 років - астрологиня назвала два знаки з грандіозним майбутнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути