понеділок, 09 грудня 2013 10:05

Табачник продовжує купувати непотрібні підручники за мільйони гривень

Табачник продовжує купувати непотрібні підручники за мільйони гривень
Фото: svit24.net

ДНУ "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" Міносвіти уклала низку угод з видавництвами на постачання підручників на 3,38 мільйона гривень. Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, найдорожчим виявився підручник "Природознавство. 3 клас" для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою (авт. Грущинська І. В.) - 325 гривень за екземпляр при накладі 365 примірників.

"Разом з тим, після низки повідомлень ЗМІ про надвисокі ціни на підручники Міносвіти знизило їх вартість. Минулого року підручник "Природознавство для загальноосвітніх навчальних закладів з молдовською мовою навчання. 2 клас" (авт. Грущинська І.В.) накладом 371 екземпляр коштував 425 гривень", - пише видання.

Загалом у 2013 році Міносвіти замовило виготовлення підручників на 226,89 млн гривень. Як відомо, ДНУ "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" Міносвіти уклала угоди з державним спеціалізованим підприємством "Освіта" на видання шкільних підручників загальною вартістю 3,48 мільйона гривень.

Зараз ви читаєте новину «Табачник продовжує купувати непотрібні підручники за мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути