середа, 04 квітня 2012 16:26

Сусіди пастора Сандея скаржаться на співи прихожан та музику з його будинку
9

Фото: Фото: Андрій Шматов

Сусіди пастора церкви "Посольство Боже" Сандея Аделаджі скаржаться на гучну музику, яка лунає з його будинку.

"Тричі на тиждень в його будинку збираються прихожани і починають молитися. Кричать так, що на всю вулицю чути. Купила затичку для вух, бо більше не можу це слухати", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua сусідка Аделаджі пенсіонерка Віра Степанівна.

"У такі дні до його будинку з'їжджаються дорогі іномарки. Буває, так багато наїде, що по вулиці неможливо пройти. Колись через скупчення машин один з наших сусідів три години не міг підігнати авто до свого двору", - додала вона.

Два 4-поверхові будинки Сандея Аделаджі знаходиться у місті Ірпінь по вул. Київській. Експерти оцінюють їх у 900 тис доларів. Двір огороджений 2-метровими металевими листами, загнутими зверху всередину. Ворота з темного пластику прикрашені художньою ковкою. На кожній з 5 білих колон висять ліхтарі. Вікна будинків завішені напівпрозорими шторами, на кожному стоїть по кілька вазонів. Балкони є на кожному поверсі. Вони огороджені кованими огорожами з квітами і листками. У дворі ростуть дуби і берези.

"Аделадажа купив тут невеличку ділянку зі старою хатою два роки тому. Потім придбав ще кілька ділянок у сусідів. Зараз має 12 соток землі. Аделаджу і його дружину бачу рідко. В дворі вони сідають в машину і кудись їдуть. Ніколи не вітаються з сусідами. Вони ніколи ні з ким не вітаються. Щовечора гучно включають записи танцювальної музики з біблейськими словами. Через це в нашому будинку не чути телевізора", - поділилася Аліна. Вона живе за 2 будинки від Аделаджі.

"Я свій будинок будував 42 роки, а Сандей Аделаджа звів свій за 2 місяці. Як тільки почав будівництво, проклав по всій вулиці асфальт. Працювали 100 машин. Дорогу зробили за десять годин. Тоді ж пастор по всій вулиці проклав каналізацію. Тепер всі люди нею користуються", - розповів сусід Аделаджі. Він живе праворуч від пастора. Має двоповерховий будинок зеленого кольору.

"Якби Аделаджа був президентом, ми б усі жили по Божим законам. А то зараз — хто має більший кулак, той і правий", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди пастора Сандея скаржаться на співи прихожан та музику з його будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути