середа, 02 вересня 2009 16:04

Дружина майбутнього японського прем"єра подорожувала на зелену Венеру

Дружина майбутнього японського прем"єра подорожувала на зелену Венеру

Дружина майбутнього прем"єр-міністра Японії Юкіо Хатоями стверджує, що літала на Венеру разом з інопланетянами, цитує в середу агентство Рейтер книгу Міюкі Хатоями.

"Поки моє тіло спало, мені здавалося, що моя душа подорожує до Венери на НЛО трикутної форми. Це було дуже красиве місце, і там було дійсне зелено", - пише в своїй книзі дружина майбутнього голови уряду.

Пані Міюкі розповідає, що коли вона прокинулася, то негайно повідала про події з нею своєму колишньому чоловікові (з яким вона розвелася в середині 1970-х років), але той сказав їй, що, можливо, це був просто сон.

Міюкі пише, що у її нинішнього чоловіка Юкіо Хатоями "зовсім інший образ мислення (ніж у її колишнього чоловіка), і він би точно сказав їй: "О! Це ж чудово".

Книга "Дуже дивні речі, з якими я зіткнулася", де 66-річна жінка написала про свою позаземну подорож, що сталася близько 20 років тому, була опублікована минулого року.

Інтерес до її книги знову виріс після того, як Демократична партія Японії, лідером якої є її чоловік, перемогла на виборах в нижню палату парламенту, отримавши 308 депутатських мандатів з 480.

Вибори нового прем"єр-міністра "Країни висхідного сонця", яким стане, як очікується, Юкіо Хатояма, пройдуть 16 вересня в ході надзвичайної сесії парламенту. Міжнародний дебют Юкіо Хатоями в ролі нового голови держави відбудеться вже 23-24 вересня в США під час 54-ої сесії Генеральної асамблеї ООН, де він представлятиме інтереси Японії.

РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Дружина майбутнього японського прем"єра подорожувала на зелену Венеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути