понеділок, 22 листопада 2010 13:39

Суд розпочинає слухання у справі студента, який загинув у КПЗ

Суд розпочинає слухання у справі студента, який загинув у КПЗ

Деснянський районний суд Києва 1 грудня розпочне слухання справи за звинуваченням співробітників Шевченківського районного управління міліції в перевищенні службових повноважень при затриманні студента Ігоря Індила, який згодом помер у камері попереднього ув'язнення цього райуправління.

Як повідомили в прокуратурі міста Києва, на лаві підсудних - дільничний інспектор 1-го територіального відділу Шевченківського районного управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Сергій Приходько.

Слухання справи призначено на 1 грудня об 11:30 у приміщенні Деснянського райсуду, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, у травні в Шевченківському райвідділку міліції загинув 19-річний студент Ігор Індило. За офіційними результатами експертизи, хлопець помер від падіння на тверду підлогу: в міліції стверджували, що він кілька разів впав і вдарився головою, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння.

Розслідування кримінальної справи за фактом смерті студента Ігоря Індила в Шевченківському райуправлінні міліції Києва завершили і передали до суду у жовтні.

На початку серпня з матір'ю загиблого студента зустрівся Президент Віктор Янукович. Він заявив, що доручив генеральному прокурору Олександру Медведькові особисто перевірити об'єктивність розслідування цієї кримінальної справи і вжити невідкладних заходів щодо завершення розслідування в максимально стислі процесуальні терміни.

Зараз ви читаєте новину «Суд розпочинає слухання у справі студента, який загинув у КПЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути