понеділок, 17 березня 2008 09:16

Суд поділить статок Пола Маккартні

 Після того, як сторони не змогли прийти до компромісу, суддя сам вирішив визначити, яку частку свого статку, що оцінюється в 825 мільйонів фунтів ($1,64 млрд), колишній "бітл" повинен віддати Хізер Міллз.

40-річна Міллз вимагала понад 50 мільйонів фунтів (100 мільйонів доларів), проте 65-річний Маккартні був готовий розлучитися з сумою, удвічі меншою. Тут не виключають, що легендарному музикантові вдалося відстояти свою точку зору. В усякому разі, напередодні винесення вердикту він заявив журналістам, що буде "радий почути судове рішення". Якщо одна із сторін не погодиться з вердиктом Беннетта, то справа може бути передана протягом 21 дня до апеляційного суду з оприлюдненням у  ході відкритого процесу деталей, що стосуються зокрема подружнього життя.

Подружжя Маккартні прожили у спільному шлюбі менше 4 років, у них є спільна донька Беатрис. "Це - нетривалий брак, і вердикт по ньому стане прецедентом для суддів", - сказала у інтерв"ю адвокат-експерт по розлученнях Ванесса Ллойд-Платт.

Для тяжби по розділенню майна Маккартні найняв цілу команду досвідчених юристів на чолі з Фіоною Шеклтон, яка представляла спадкоємця британського трону принца Уельського Чарльза і його брата принца Ендрю у їх шлюборозлучних процесах з принцесою Діаною і Сарою Фергюсон. Міллз привернула спочатку на свою сторону юриста Ентоні Джуліуса, який представляв принцесу Діану на шлюборозлучному процесі з принцом Чарльзом. Проте потім розірвала контракт з його юридичною компанією "Міськон де Рейа" і сама стала представляти себе у суді. Ця юридична компанія вже виступила з судовим позовом щодо Міллз, добиваючись відшкодування несплачених нею судових витрат, повідомляє ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Суд поділить статок Пола Маккартні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути